RECEPTY
Banista - balkánsky syrový slaný koláč. Tradične sa pripravuje zo špeciálneho cesta - filo. Jeho verzia v lístkovom ceste je rovnako chutná.
Slaná syrová pochúťka zväčša pripravovaná na Silvestra a rôzne oslavy.
Nadýchané pečivo ktoré nesmie chýbať na sviatočnom stole.
Overený postup na prípravu jemného tukového pečiva.
Slovenský bryndzový koláč z lístkového cesta s ochutenou bryndzovo smotanovou náplňou.
Chutná nátierka plná bielkovín a zdraviu prospešnej pažítky. Podávame s čerstvým celozrnným pečivom.
Jemná a vláčna alternatíva chuťovky s vlákninou. Vhodná na desiatu, alebo ako zahryznutie na výlete. Výrazne neuškodí ani dietárom. Skôr môže nahradiť čipsy pri večernom filme.
Slané bezlepkové krekry z mandľovej múky s nádhernou vôňou rozmarínu.
Overený postup na prípravu jemného tukového pečiva. Žemle sú vhodné na prípravu hamburgerov.
Krehké smotanové pagáče, posypané strúhaným syrom, vhodné na každú oslavu. Ich príprava je o to jednoduchšia, kedže sú z nekysnutého cestíčka.
Pohostenie, či večera, do 20 minút na stole.
Chutné malé jednohubky, sú vhodným tradičným pohostením na každú oslavu.
Podávame ako prílohu k hustým mäsovým i strukovinovým polievkam.

Najpopulárnejšie recepty

Články

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť