RECEPTY

Pečená bravčová roláda

Pečená bravčová roláda

Pečená roláda z mletého bravčového mäsa, vo vnútri jemná a na povrchu chrumkavá, plnená varenými vajíčkami.

recept,fotorecept,bravčové mleté mäso,vajce slepačie,vajce slepačie,cesnak,Bravčové mäso

Bravčové mäso

Kuchtil

Počet porcií

10

Čas prípravy

1 h. 20 min.

Náročnosť

stredná

 

Ingrediencie

Ingrediencie

bravčové mleté mäso500gramov
cesnak4strúčiky
cibuľa1kus
korenie čierne mleté1čajová lyžička
mlieko polotučné 1,5%-
olej slnečnicový-
oregano-
paprika červená mletá1čajová lyžička
rožok biely2kusy
soľ2čajové lyžičky
soľ zeleninová1čajová lyžička
vajce slepačie4kusy

 

Recept

1. 

bravčové mleté mäso 500 gramov  vajce slepačie 1 kus  cesnak 4 strúčiky  soľ 2 čajové lyžičky  korenie čierne mleté 1 čajová lyžička  soľ zeleninová 1 čajová lyžička  paprika červená mletá 1 čajová lyžička

Všetky ingrediencie dáme do misky a poriadne premiešame.

2. 

rožok biely 2 kusy  mlieko polotučné 1,5%

V mlieku rozmočíme dva biele rožky. Poriadne ich vyžmýkame a pridáme k mäsu.

3. 

oregano

Nakoniec primiešame posekané čerstvé oregáno.

4. 

vajce slepačie 3 kusy

Polovicu zmesi dáme vymastený pekáč a na ňu poukladáme polovice uvarených vajíčok.

5. 

Prikryjeme druhou polovicou zmesi a upravíme do tvaru rolády.

6. 

olej slnečnicový

Povrch rolády jemne potrieme olejom. Podlejeme vodou a dáme piecť pri teplote 200°C na 50-60 minút.

7. 

cibuľa 1 kus

Roládu dozdobíme opečenými cibuľovými krúžkami.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies