Všetky recepty > Hlavné jedlá > Mäso > Bravčové mäso

Pečená bravčová roláda

Pečená roláda z mletého bravčového mäsa, vo vnútri jemná a na povrchu chrumkavá, plnená varenými vajíčkami.

 

Počet porcií: 10

Čas prípravy: 1 h. 20 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-orangestar-orange

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

bravčové mleté mäso 500 g  vajce slepačie 1 ks  cesnak 4 strúčiky  soľ 2 ČL  korenie čierne mleté 1 ČL  soľ zeleninová 1 ČL  paprika červená mletá 1 ČL

Všetky ingrediencie dáme do misky a poriadne premiešame.

2. 

rožok biely 2 ks  mlieko polotučné 1,5%

V mlieku rozmočíme dva biele rožky. Poriadne ich vyžmýkame a pridáme k mäsu.

3. 

oregano

Nakoniec primiešame posekané čerstvé oregáno.

4. 

vajce slepačie 3 ks

Polovicu zmesi dáme vymastený pekáč a na ňu poukladáme polovice uvarených vajíčok.

5. 

Prikryjeme druhou polovicou zmesi a upravíme do tvaru rolády.

6. 

olej slnečnicový

Povrch rolády jemne potrieme olejom. Podlejeme vodou a dáme piecť pri teplote 200°C na 50-60 minút.

7. 

cibuľa 1 ks

Roládu dozdobíme opečenými cibuľovými krúžkami.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniec
Recepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyne
HalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné receptyVeľkonočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť