svetvomne.sk

Pečená bravčová roláda

Pečená roláda z mletého bravčového mäsa, vo vnútri jemná a na povrchu chrumkavá, plnená varenými vajíčkami.

 

Počet porcií: 10

Čas prípravy: 1 h. 20 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: 

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

bravčové mleté mäso 500 g  vajce slepačie 1 ks  cesnak 4 strúčiky  soľ 2 ČL  korenie čierne mleté 1 ČL  soľ zeleninová 1 ČL  paprika červená mletá 1 ČL

Všetky ingrediencie dáme do misky a poriadne premiešame.

2. 

rožok biely 2 ks  mlieko polotučné 1,5%

V mlieku rozmočíme dva biele rožky. Poriadne ich vyžmýkame a pridáme k mäsu.

3. 

oregano

Nakoniec primiešame posekané čerstvé oregáno.

4. 

vajce slepačie 3 ks

Polovicu zmesi dáme vymastený pekáč a na ňu poukladáme polovice uvarených vajíčok.

5. 

Prikryjeme druhou polovicou zmesi a upravíme do tvaru rolády.

6. 

olej slnečnicový

Povrch rolády jemne potrieme olejom. Podlejeme vodou a dáme piecť pri teplote 200°C na 50-60 minút.

7. 

cibuľa 1 ks

Roládu dozdobíme opečenými cibuľovými krúžkami.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť