Národné kuchyne▼
Viac▼
SLADKÉ JEDLÁ
Makové guľky s medom a pistáciami
Michal 1 h. 30 min. stredná
Zobraziť recept
Zemiakové guľky plnené makom
Zuzka 1 h. 30 min. stredná
MAFINY
Cmarové mafiny so slivkovým lekvárom
Dada 45 min. stredná
KOLÁČE
Štedrák
Dada 2 h. stredná
Zemiakové šišky s lekvárom
Rýchle makovo-lekvárové hrebene
Dada 30 min. stredná
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Kačacie prsia s vínovou omáčkou
Dada 35 min. stredná
ŠTRÚDLE
Prekladanec
Jurgason 50 min. stredná
KOŠÍČKY
Jablkovo-orechové košíčky
Zuzka 60 min. nízka
PRÍVARKY A OMÁČKY
Slivkovo-smotanová omáčka
Dada 20 min. stredná
SUCHÉ PEČIVO
Krehké linecké pečivo
Jurgason 1 h. 30 min. stredná
Zemiakové pirohy
Jurgason 60 min. nízka
Veľkonočný kohútik
Jurgason 60 min. stredná
Jemné slivkové buchtičky
Dada 1 h. 30 min. vysoká
Makovec
Dada 40 min. nízka
Parené buchty
Pečené buchty s lekvárom
Dada — stredná
BRAVČOVÉ MÄSO
Bravčové rezne so slivkovým lekvárom
Zuzka 30 min. nízka
Tradičný francúzsky jablkový koláč
Prívarok z medvedieho cesnaku so zemiakmi
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
ZÁKUSKY
Oblíž prst
Ananásové rezy
Pudingový závin
Makové krémové rezy
Zemiakové guľky plnené udeným mäsom.
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Sladké zemiaky s cuketou a indickým korením
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť