RECEPTY

Pečená bravčová krkovička

Pečená bravčová krkovička

Pečenú bravčovú krkovičku najčastejšie podávame s knedľou a dusenou hlávkovou kapustou. Chutnou alternatívou je použiť ako prílohu dusené paprikové zemiaky.

recept,fotorecept,bravčová krkovička,Bravčové mäso,Bezlepkové,Bezlaktózové

Bravčové mäso

Kuchtil

Počet porcií

6

Čas prípravy

1 h. 30 min.

Náročnosť

nízka

 

Ingrediencie

Ingrediencie

bravčová krkovička1200gramov
paprika červená mletá3čajové lyžičky
soľ3čajové lyžičky
voda2decilitre

 

Recept

1. Príprava mäsa

bravčová krkovička 1200 gramov

Krkovičku umyjeme.

2. Pečenie

soľ 3 čajové lyžičky  paprika červená mletá 3 čajové lyžičky  voda 2 decilitre

Krkovičku osolíme, posypeme paprikou a vložíme do hlbokého pekáča. Po povrchu rozložíme nakrájaný cesnak. Podlejeme vodou a pečieme zakryté v rúre na strednom stupni 1,5 hodiny. Mäso vyberieme a nakrájame na hrubšie plátky.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies