svetvomne.sk

Pečená bravčová krkovička

    

Pečenú bravčovú krkovičku najčastejšie podávame s knedľou a dusenou hlávkovou kapustou. Chutnou alternatívou je použiť ako prílohu dusené paprikové zemiaky.

Kuchtil

Počet porcií

6

Čas prípravy

1 h. 30 min.

Náročnosť

nízka

 

 

 
 
bravčová krkovička1200gramov
paprika červená mletá3čajové lyžičky
soľ3čajové lyžičky
voda2decilitre

1. Príprava mäsa

bravčová krkovička 1200 gramov

Krkovičku umyjeme.

Príprava mäsa

2. Pečenie

soľ 3 čajové lyžičky  paprika červená mletá 3 čajové lyžičky  voda 2 decilitre

Krkovičku osolíme, posypeme paprikou a vložíme do hlbokého pekáča. Po povrchu rozložíme nakrájaný cesnak. Podlejeme vodou a pečieme zakryté v rúre na strednom stupni 1,5 hodiny. Mäso vyberieme a nakrájame na hrubšie plátky.

Pečenie

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť