Národné kuchyne
Viac
BRAVČOVÉ MÄSO
Fašírky
Dada 40 min. nízka
Plnené kelové listy v paradajkovej šťave
Dada 2 h. 30 min. nízka
MORČACIE MÄSO
Marinované pečené morčacie stehná
Dada — nízka
Plnené zemiakové placky
Dada 2 h. stredná
Plnená paprika
Dada — stredná
Bravčové závitky (španielsky vtáčik) v parnom hrnci
Dada 60 min. nízka
Čevabčiči v parnom hrnci
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Fantozziho paradajková polievka
Michal 40 min. nízka
CHLIEB
Cesnakový chlieb
Bravčové rezne so slivkovým lekvárom
Zuzka 30 min. nízka
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Hubová zmes s brandy
Zuzka 25 min. nízka
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Morský čert so zeleným pestom
Bravčové so špagetami
KURACIE MÄSO
Pečené kuracie stehná s mrkvou a hrozienkami
Zuzka 2 h. 20 min. nízka
Zeleninová polievka
Zemiaková kyslá polievka
Kuracie prsia v syrovej omáčke
PRÍVARKY A OMÁČKY
Kelový prívarok so zemiakmi
Vajíčková polievka s mrkvou
KOLÁČE
Pudingový koláč so smotanou
Plnená paprika varená v rúre
ZÁKUSKY
Mrkvový zákusok s tvarohom
Čevabčiči
Brokolicový nákyp
Treska s holandskou omáčkou
HOVÄDZIE MÄSO
Segedínsky guláš s hovädzím mäsom
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť