Národné kuchyne
Viac
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Zapekaný granadír s lesnými hubami
BRAVČOVÉ MÄSO
Plnená cuketa s bravčovým mäsom
HOVÄDZIE MÄSO
Maďarský držkový guláš
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Batátové hranolky
HUBOVÉ POLIEVKY
Rýdziková polievka
MORČACIE MÄSO
Morčacie soté so zelerom a šampiňónmi
MÄSOVÉ POLIEVKY
Teľacia polievka
Frankfurtská polievka
Morčacie v jogurtovej omáčke s medvedím cesnakom
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Kačacie pečienky na horčici
Hliva v kurkumovej omáčke
Morčací paprikáš
Lečo s vajcom
Kotlíkový guláš
Pečené bravčové stehno
Zemiakové halušky - strapačky
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
PRÍVARKY A OMÁČKY
Patizónový prívarok
ZAVÁRANINY
Zavárame hrušky
KURACIE MÄSO
Kuracie prsia zapečené so syrom a smotanou
ŠTRÚDLE
Makovo-višňová štrúdľa z lístkového cesta
Kuracie na cukete so smotanou
KNEDLE
Karlovarské toastové knedličky
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Ryžový šalát s tuniakom
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť