RECEPTY
Kvalitná domáca sekaná z doma mletého mäsa obohatená zdravou zeleninou.
Jednoduchá plnená fašírka, ktorú je vhodné podávať k strukovinovým prívarkom a omáčkam. Chutí aj so zemiakovou kašou, či varenými zemiakmi a kyslou uhorkou.
Recept na pečené plátky bravčového stehna s paradajkami, šampiňónmi a smotanou.
Rýchla jednoduchá večera. Podávame s varenými zemiakmi a tatárskou omáčkou.
Plnené kapustové závitky sú vynikajúcim sýtym obedom. Zapečené pod syrovou "perinkou" vám mimoriadne zachutia.
Nechutí vaším rodinným príslušníkom cuketa? Skúste im ju naservírovať ako lodičky so zemiakovými plachtami na "vlnách" ľadového šalátu a uvidíte, že len tak sa po nej "zapráší".
Obľúbená klasika: kelový prívarok s duseným bravčovým. Podávame podľa chuti s čerstvým voňavým chlebíkom
... na sobotnú grilovačku.
Pokrm vhodný nielen na Halloween. Pripomína strašidelné hlavy plné červíkov :). Podávame so zemiakovým pyré.
Recept na prípravu francúzskych zemiakov. Sýty a chutný obed na všedný deň pre každého.
Podávame s ľahkým zemiakovým pyré.
Veľká, miešaná plnená fašírka.
Brokolicové knedličky (gule) pripravené v parnom hrnci sú výbornou zdravou večerou. Podávame teplé, posypané cibuľkou opraženou na olivovom oleji.
Slovenská klasika z bežne nájditeľných surovín v chladničke.
Domáca dusená šunka so 100% obsahom bravčového mäsa, bez konzervantov a ďalších prídavných látok. Šunka má po uvarení prírodnú farbu a chuť vareného mäsa. Je tou najvhodnejšou šunkou pre deti. Z uvedeného množstva mäsa ...
Jednoduché prekladané zemiaky z nepredvarených zemiakov. Podávame s kyslou uhorkou a tatárskou omáčkou.
Podávame s chlebom alebo opečenými zemiakmi.
Bryndzové špaldové kernotto s pórom a slaninkou, na ktorom si zaručene pochutíte.
Servírujeme s varenými alebo pečenými zemiakmi, poprípade so zeleninovým šalátom.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť