svetvomne.sk

Vyprážaná cuketa so salámou a syrom

    

Servírujeme s varenými alebo pečenými zemiakmi, poprípade so zeleninovým šalátom.

Kuchtil

Počet porcií

Čas prípravy

Náročnosť

nízka

 

 

 
 
cuketa800gramov
múka polohrubá100gramov
olej olivový50mililitrov
olej repkový100mililitrov
saláma mortadella100gramov
strúhanka100gramov
syr tvrdý100gramov
vajce slepačie1kus

1. Príprava cukety

cuketa 800 gramov  olej olivový 50 mililitrov

Cuketu umyjeme (najvhodnejšia je veľká, hrubá cuketa), ošúpeme, nakrájame na kolieska.

Príprava cukety

2. Trojobal

múka polohrubá 100 gramov  vajce slepačie 1 kus  strúhanka 100 gramov

Pripravíme si ingrediencie na trojobal (múka, vajce, strúhanka).

Trojobal

3. 

syr tvrdý 100 gramov  saláma mortadella 100 gramov

Koliesko cukety posolíme, položíme naň plátok salámy a plátok syra.

4. Vyprážanie

olej repkový 100 mililitrov

Cuketu obalíme najprv v múke, potom vo vajci a nakoniec v strúhanke. V panvici rozpálime olej, v ktorom cuketu vypražíme.

Vyprážanie

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť