Vianočná kapustnica by mala byť redšia, mala by plniť úlohu akéhosi predjedla pred štedrovečernou hostinou. Aj keď jej uvarené množstvo zvádza k skonzumovaniu plného taniera, myslite na to, že je ešte lepšia na druhý deň, keď ...
Sladké biberle rozhodne odporúčame na vianočný stôl! Je to medovo-marcipánové pečivo pochádzajúce zo Švajčiarska, kde je veľmi obľúbené. Určite vám bude chutiť!
Prinášame vám tradičný recept na kokosové guľky, ktorý má dve varianty prípravy. Využite na ich prípravu odrezky pri pečení zákuskov alebo si ich pripravte z rozdrvených piškót.
Nepečiete na vianoce veľa? Pečiete tak jeden deň pred štedrým večerom? Potom tu máme pre vás jednoduchý recept na pár kúskov ihneď mäkkých medovníkov. Veď bez medovníkov vianoce byť nemôžu!