RECEPTY
Obľúbené tradičné slovenské pirohy so smotanou a slaninou. Servírujeme podľa chuti posypané nasekanou pažítkou, nasekaným kôprom, alebo smaženou cibuľkou.
Tradičné slovenské jedlo s unikátnou chuťou, vysokou energetickou hodnotou a pozitívnym vplyvom na tráviaci trakt.
Talianska klasika "Spaghetti al pomodoro fresco e basilico" si našla popularitu v jedálničkoch gurmánov po celom svete vďaka jednoduchosti a príjemnej chuti.
Ako si dobre pripraviť tarhoňu. Táto chutná cestovina je veľmi vhodnou prílohou k rozličným jedlám či už vareným, pečeným alebo duseným.
Špecle sú v podstate halušky, ktoré nájdeme v jedálničkoch nemecky hovoriacich národov ako „Spätzle“. Sú nielen veľmi obľúbené ako príloha k mäsu s omáčkou, ale aj ako samostatný pokrm keď sú zmiešané so syrom, slaninou a ...
Recept na špagety s čerstvými špenátovými lístkami a cesnakom.
Recept na špagety s bryndzou, chrumkavou mrkvičkou, cibuľkou a koriandrom.
Ľahký a chutný bezmäsitý obed nielen pre vegetariánov.
Špagety s rôznou zeleninou.
Letný svieži cestovinový šalát ideálny namiesto teplého obeda.
Jednoduchý a rýchly šalátik, keď vonku vyjde slniečko a nemáme čas na varenie.
Chutné bravčové karé, z ktorého nemusí byť vždy len rezeň, podávané na špagetách.
Jednoduchá príprava pokrmu z vynikajúcej talianskej kuchyne.
Chutný cestovinový obed, podávame so zeleninovými šalátmi alebo kyslou uhorkou.
Špagety s karfiolovou omáčkou.
Jednoducho pripravená ryba so zázvorovo pomarančovou príchuťou.
Osvedčená kombinácia "Prosciutto crudo", "Parmigiano Reggiano" a  rukola na cestovine s čerstvými paradajkami, cesnakom a olivovým olejom.
Obľúbené cestovinovo-zemiakové jedlo sme tentokrát obohatili vlastnoručne nazbieranými lesnými hubami. Takto pripravený granadír, či granadiersky pochod nám veľmi chutil. Vyskúšajte, zaručene sa aj vám bude páčiť.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť