RECEPTY
"Čili kon karne" je obľúbené mexické a španielske jedlo. Jeho príprava je pomerne jednoduchá, keďže sa varí v jednom hrnci, ale tú hodinku varenia vám zaberie celú. Odmenou za čas strávený varením vám budú "vylízané" taniere ...
Uvarili ste si hovädziu polievku či vývar. Ak vám zostalo neskonzumované varené mäso z nej ponúkame vám naozaj výbornú omáčku z neho. Je vhodná k cestovinám, ale aj k haluškám, zemiakom či s knedľou.
Chutné mäsové guľky v pikantnej rajčinovej omáčke, ktorá s k nim výborne hodí. Na prípravu guliek je možné použiť mleté hydinové, bravčové alebo hovädzie mäso alebo ich zmes. Ako prílohu odporúčame obľúbené cestoviny.
Cestoviny s parenou brokolicou a paradajkami v jemnej bazalkovo - petržlenovej omáčke.
Chutný strukovinový šalát je vhodný ku grilovaným a pečeným mäsám.
Chutný cestovinový šalát s jogurtovým dresingom.
Návod ako si pripraviť rýchly a nenáročný obed zo zemiakov a mletého bravčového mäska, ktorý dobre zasýti a ešte lepšie chutí.
Jednoduchý recept na zdravý a osviežujúci stredomorský šalát s olivami a syrom feta. Jeho prípravu hravo zvládne aj úplný amatér.
Recept na výnikajúce indicko-čínske jedlo z karfiolu, v jemne pikantnej omáčke (Gobi manchurian). Chutí veľmi aj deťom. Ak varíte len pre dospelákov, neváhajte zaradiť medzi koreniny viac pikantnej pasty, alebo štipľavé papričky.
Vynikajúca vegánska omáčka inšpirovaná bolonskou kuchyňou.
Recept na prípravu smotanových zapekaných cestovín s brokolicou a šunkou. Na prípravu môžete použiť rôzne druhy krátkych rúrkovitých cestovín, napr. pipe rigate, penne rigate či rigatoni.
Jednoduchý zeleninový šalát s mozzarellou a chrumkavými kúskami slaniny.
Zdravý zeleninový šalát plný vitamínov a energie. Vhodný na predjedlo, šalát k jedlám z mäsa, chutný aj ako samostatný pokrm
Chutný zdravý šalát.
Bravčová guláš z kvalitného mäsa mangalice. Mäso z mangalice sa pre nižší obsah cholesterolu považuje za oveľa zdravšie, ako bežné bravčové mäso z ošípanej.
Letný svieži cestovinový šalát ideálny namiesto teplého obeda.
Actifry recept na lahodné bravčové fašírky s údeným syrom a kolieskami paradajky. Vhodnou prílohou sú zemiaky na akýkoľvek spôsob.
Populárny vzpružovák. Podávame so stopkovým zelerom na miešanie.
Jednoduchý recept na prípravu tradičného talianskeho hlavného jedla z cestovín a bravčového mäsa.
Hustá polievka, plná zeleniny a s nízkou energetickou hodnotou. Vhodná a nápomocná pri snahe znížiť svoju telesnú váhu. Polievku môžeme konzumovať aj viackrát počas dňa a nahradiť ňou viac kalorické pokrmy.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť