RECEPTY
Chutný recept na marinovaného lososa pre trpezlivých.
Recept na rýchlu prípravu pečeného pstruha s tymianom.
Jednoduchá a rýchla príprava ľahkého obeda aj pre začínajúcich kuchárov. Ako prílohu som zvolil pečenú tekvicu hokkaido, ale rovnako vhodné by mohli byť aj varené zemiaky, alebo zemiaková kaša.
Takto si pripravíte chutné cuketové placky s pridaním strúhaného syra.
Podávame so zemiakovým šalátom alebo s inou zemiakovou, prípadne zeleninovou prílohou.
Drobné, chrumkavé kúsky rýb. Podávame so zemiakovou kašou a osmaženou cibuľkou.
Nadýchané langoše zo zdravšej špaldovej múky. Ako oblohu neváhajte použiť to čo máte najradšej - nastrúhať obľúbený syr, kečup, tatarskú omáčku, cesnakový olej či smotanu.
Ryba v chrumkavom voňavom cestíčku. Podávame so zemiakmi ochutenými maslom a petržlenovou vňaťou.
Chutné rybacie filety obalené v korenenom strúhanom parmezáne.
Mimoriadne chutné fašírky z krabých tyčiniek a pangasiusa.
Mimoriadne chutné rybie fašírky so zdravým medvedím cesnakom. Podávame so zemiakovou kašou.
Zemiakové "halušky" zapečené s kúskami lososa a bešamelom.
Príprava ryby - pangasa v parnom hrnci.
Voňavý šťavnatý losos v provensálskej marináde.
Jednoducho pripravená ryba so zázvorovo pomarančovou príchuťou.
Bielkovinová ryba v bylinkovom obale, s množstvom zdravého tuku je proste vynikajúca.
Veľmi chutne pripravená teľacia pečeň s hlivou. Odporúčame podávať s varenými zemiakmi, alebo ryžou.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť