Hľadáte recept na zeleninový, mäsový, ovocný či rybací šalát? Pohľadajte v našom receptári šalátov a nájdete tu aj nejaký ten návod ako niečo zavariť. Obľúbené zemiakové šaláty máme v Prílohách, nakuknite!
Skvelé, poctivo pripravené recepty na prípravu vynikajúcich a obľúbených zeleninových šalátov. Šaláty sú nielen vhodnou prílohou, ale výborne chutia a zasýtia aj ako samostatný pokrm.
Návod na prípravu výborných a jemných kuracích pečienok na cibuľke s hubami shiitake. Nie je problém použiť aj iné jedlé huby, podľa chuti stravníkov. Ako príloha je vhodná zemiaková kaša alebo ryža.
Skvelý recept na originál maďarský guláš. Guláš sa skladá výhradne z mäsa, cibule, papriky a paradajok. Je veľmi chutný a aj keď sa ničím nezahusťuje je dostatočne hustý. Tradične sa podáva z haluškami, nič vám však nebráni ...
Podľa počtu konzumentov si pripravíme počet syrov. Množstvo chleba, džemu a horčice použijeme podľa potreby. Na každý syr potrebujeme dva plátky šunky. Syr si môžeme pripraviť aj doma, na grilovacej panvici, bude rovnako chutný.
Bobáľky, opekance, pupáľky... tradičný slovenský vianočný pokrm. Najčastejšie sa podávajú s makom, orechmi, tvarohom...ale chutnajú aj s bryndzou či kapustou. Ich názov a spôsob podávania sa v regiónoch líši. Z uvedeného ...
Recept na prípravu vegetariánskej alternatívy perkeltu. Hliva ustricová je bohatý zdroj prírodných vitamínov a minerálov, obsahuje vitamíny B,D,C,K, ale aj kvalitné proteíny. Podávame s parenou knedľou, cestovinami či haluškami.
Každé ráno môžete jednoducho a zdravo raňajkovať. Ponúkame vám rýchly recept na prípravu kaše z ovsených vločiek. Do kaše si môžete zamiešať podľa chuti ovocie, oriešky...a v zimných mesiacoch je vhodný aj med.
Pitná voda má v kuchyni nenahraditeľnú úlohu priamo ako ingrediencia do jedla, ale aj ako pomocná ingrediencia pri varení, alebo dusení. Riady sa tiež bez vody len tak ľahko neumyjú :)
Hustá polievka, plná zeleniny a s nízkou energetickou hodnotou. Vhodná a nápomocná pri snahe znížiť svoju telesnú váhu. Polievku môžeme konzumovať aj viackrát počas dňa a nahradiť ňou viac kalorické pokrmy.
Malé chrumkavé koláčiky s veľmi charakteristickou chuťou vďaka netypickej surovine - vínu. Použite svoje obľúbené víno a verte že môže byť ako biele, tak aj červené. Sú vhodné napríklad k čaju alebo káve ako malé spestrenie ...