Vianočná kapustnica by mala byť redšia, mala by plniť úlohu akéhosi predjedla pred štedrovečernou hostinou. Aj keď jej uvarené množstvo zvádza k skonzumovaniu plného taniera, myslite na to, že je ešte lepšia na druhý deň, keď ...
Chrumkavé vianočné keksy so zázvorom sú po upečení tvrdé. Je potrebné ich nechať odležať v uzatvorenej nádobe minimálne týždeň. Za ten čas primerane zmäknú.
Takto nazýval môj otec tento obľúbený vaječný likér. Ponúkam vám jeho úžasný recept na prípravu, podľa ktorého ho dlhé roky, vždy na vianoce, pripravoval. Som rada že som si ho 25.12.1984 :), ako uvádza moja kuchárska kniha :), ...
Ponúkame jeden z receptov na jemné, krehké a chutné sušienky Nankhatai (Nankatai), ktoré sa s obľubou pečú počas rôznych sviatkov v Indii, nevynímajúc sviatky Vianočné.