RECEPTY
Obľúbené zemiakové knedličky plnené údeným, podávame s opraženou cibuľkou a kyslou kvasenou kapustou.
Plný hrniec vynikajúcej polievky na vianočný či silvestrovský stôl. Nič však nebráni tomu, uvariť si túto kapustničisko hocikedy počas celého roku.
Jemná pomazánka so špecifickou chuťou údenej ryby.
Veľká polievka, z veľkej fazule, s veľkým kúskami údeného mäsa, pre veľa veľkých hladošov. Pre menej veľkých hladošov varíme polievku z polovičného množstva ingrediencií.
Obľúbené vianočné pečivo pripomínajúce malé studené snehové gule :)
Niečo na zužitkovanie údeného po sviatkoch.
Krémová hrášková polievka s vynikajúcou chuťou jemnej údenej šunky.
Vločky zo sušeného fermentovaného údeného mäsa morskej ryby bonito.
Výdatná voňavá polievka vhodná aj ako hlavné jedlo. K polievke podávame čerstvé pečivo alebo chlebík.
Hustá farmárska polievka zo šošovice, krúpov, kapusty a údeného mäsa.
Jednoducho a ľahko pripravený chutný obed s obľúbeným údeným mäsom.
Recept na prípravu veľmi univerzálneho vývaru z morskej riasy Kombu a vločiek z údeného tuniaka Katsuobushi. Využiť sa dá napríklad na prípravu miso polievky.
Chutná, sladko-slaná omáčka vhodná k údenému mäsu, ku pečenej kačke i králikovi.
Jednoduchý recept na tofu v pikantnej marináde.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť