RECEPTY
Farebná hovädzia roláda zapečená v lístkovom ceste. Môžeme ju podávať ako teplý obed so zemiakovou prílohou. Rovnako skvelá je aj na studeno a preto je veľmi vhodná ako veľkonočné pohostenie.
Chutné mäsové guľky podávame s knedľou a s niektorou z obľúbených omáčok (paradajkovou, kôprovou, chrenovou a pod.)
Podávame teplý so špenátovým prívarkom a varenými zemiakmi. Chutí aj na studeno, ako slaný koláčik.
Podávame s pečivom a čerstvou zeleninou.
Chutné domáce zemiakové guľky plnené mäsovou plnkou.
Chutné zeleninovo-mäsové fašírky.
Šťavnatý obed z jedného hrnca.
Niečo dosť dobré, aj keď sa to možno nezdá, pre milovníkov strukovín. Podávame s varenou cviklou, alebo kapustovým šalátom.
Jednoduchý recept ako spraviť zo sezónnej zeleniny ľahký dobrý obed.
Chuťovka z Blízkeho východu
Chutná rýchla večera. Žemle sú po zapečení na povrchu krásne chrumkavé, vo vnútri mäkučká mäsová plnka. Podávame s čerstvým zeleninovým šalátom.
Recept na prípravu paradajkovej omáčky a mäsových guľôčok vo fritéze ActiFry 2v1. Podávame s varenými zemiakmi.
Vynikajúca roláda z vykosteného kurčaťa plnená mäsovou plnkou. Servírujeme teplú so zemiakovým pyré. Chutná aj na studeno s pečivom.
Rolky z lístkového cesta plnené ochuteným mletým mäsom a cícerom.
Jednoduchá príprava pokrmu z vynikajúcej talianskej kuchyne.
Mäsová roláda z morčacích pŕs plnená zmesou mletého mäsa a ryže.
Buchty sú najchutnejšie čerstvé, preto ich treba rýchlo zjesť :) Čo iste nebude taký veľký problém :)

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť