Jemná, krémová domáca zmrzlina. Zmrzlina je najlepšia 4-5 hodín po zmrazení. Ak ju máte v chladničke dlhšie, viac stuhne. Potom ju stačí pred podávaním nechať chvíľu povoliť a premixovať ponorným mixérom. Opäť nadobudne krásnu ...
Rýchly a na prípravu nenáročný recept na jemné kuracie mäsko so smotanou a syrom. Vhodnou prílohou môže byť ryža, zemiaky na akýkoľvek spôsob a zelenina.
Paprikáš z dusených morčacích pŕs na lahodnej sladkej smotane je vhodný k haluškám, ale aj k cestovinám či ryži. Je to klasické a efektné nenáročné jedlo.
Milujete sladké? Príprava tohoto zákusku je skutočná výzva a odmenou vám bude nezameniteľná chuť pravého karamelu. Zákusok je pečený na menšom plechu s rozmermi 20x25cm. Pokiaľ chcete viac porcií, treba dávku zdvojnásobiť.
Recept na prípravu smotanových zapekaných cestovín s brokolicou a šunkou. Na prípravu môžete použiť rôzne druhy krátkych rúrkovitých cestovín, napr. pipe rigate, penne rigate či rigatoni.
Recept na prípravu najemno duseného hovädzieho pliecka na redukcii z červeného vína. Toto chutne pripravené mäso je podávané s pyré zo sladkých zemiakov a koreňovej zeleniny so smotanou a bylinkami.
Pripravte si vynikajúce svieže cestoviny s hráškovo-limetkovo-smotanovou omáčkou. Vhodné sú aj iné cestoviny, ktoré dokážu zadržať na svojom povrchu omáčku - penne, fusilli a pod.
Recept na prípravu známeho "čízkejku" ozvláštnený ovocnou šľahačkou. Cheesecake je pripravený v malej tortovej forme s priemerom 20 cm, preto pre viac osôb odporúčame piecť vo väčšej forme a zdvojnásobiť množstvo surovín.
Neutíchajúca popularita tejto skvelej klasickej torty, ktorá sa stala tradíciou mnohých generácií nás nenechala ľahostajných. Preto sme pripravili aj my preverený recept na jej prípravu. Je skutočne vynikajúca a jej príprava ...