RECEPTY
Jednoduchý recept na prípravu chutného pečeného mäsa s cesnakovým nádychom. Vhodnou prílohou sú zemiaky, alebo knedľa a dusená kapusta.
Farebná mäsová roláda vhodná na slávnostné príležitosti.
Nádherne voňajúca hustá omáčka jemne pikantnej chuti. V kuchyni má rôzne možnosti uplatnenia, najčastejšie s cestovinami.
Jednoduchá, rýchla, krémová polievka, plná zeleniny, vhodná pre deti aj dospelých.
Zdravá, sladká polievočka, ktorú budete chcieť raňajkovať, obedovať i večerať. Preto si jej navarte plný hrniec!
Jednoduchá polievka z mrkvy a tekvice hokkaido s kôprom a smotanou. Ideálna počas jesennej tekvicovej sezóny.
Bravčová guláš z kvalitného mäsa mangalice. Mäso z mangalice sa pre nižší obsah cholesterolu považuje za oveľa zdravšie, ako bežné bravčové mäso z ošípanej.
Chutná jemná kačacina - jednoduchý recept z čias dávno minulých. Podávame s uvedenou hroznovou omáčkou a lokšami, alebo s obľúbenou dusenou kapustou a knedľou.
Recept na prípravu sabdži (sabji), indickej zmesi dusenej zeleniny, zemiakov a korenín, na cibuľovo-paradajkovom základe. Môžeme podávať s ryžou, ako hlavné jedlo dňa.
Podávame s dusenou kapustou a parenou knedľou poliatou výpekom z kačky.
Aloo Baingan masala je obľúbený indický pokrm plný zeleniny a typického korenia. Ponúkame jeden zo základných receptov, ktorý má vzhľadom na veľkosť krajiny, z ktorej pochádza mnoho obmien.
8 litrový hrniec tej najskvelejšej kapustnice, 18 porcií pre celú veľkú rodinu alebo priateľov. Podávame s čerstvým chlebíkom a podľa chuti aj s kopčekom kyslej smotany na porcii.
Šťavnatá kačacinka podávaná s jemnou, voňavou, vínovo-slivkovou omáčkou a zemiakovou kašou.
Jednoducho upečená kačka podávaná so sviežim letným šalátom. Je to pochúťka, vyskúšajte!
Jemné kačacie prsia v sladkokyslej hruškovej omáčke. Skutočná lahôdka. Podávame so zemiakovou kašou.
Mäkučké kačacie plátky v hustej ovocnej omáčke s vínom. Podávame so zemiakovou kašou.
Kačacie krídla zvyčajne používame na prípravu kačacieho vývaru, alebo ich pečieme ako celok s kačkou. Tak či onak, moc si na nich takto nepochutíme. Náš recept vám ponúka tip, ako z krídiel pripraviť skutočnú pochúťku.
Niekto zeler obľubuje, niekto nie. V tejto skvelej kombinácii zachutí všetkým.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť