svetvomne.sk

Paradajky plnené bryndzou

    

Vynikajúce svieže paradajky s bryndzovo-ananásovou plnkou.

Kuchtil

Počet porcií

5

Čas prípravy

20 min.

Náročnosť

nízka

 

 

 
 
ananás100gramov
bryndza125gramov
cibuľka jarná1kus
jogurt biely2polievkové lyžice
paradajky5kusov
petržlenová vňať-

1. 

paradajky 5 kusov

Z veľkých mäsitých paradajok odkrojíme vrchnú menšiu časť, ktorá bude tvoriť klobúčik plnenej paradajky.

2. 

Z väčšej časti paradajky lyžičkou opatrne vydlabeme vnútro a vytvoríme misku.

3. 

cibuľka jarná 1 kus  bryndza 125 gramov  jogurt biely 2 polievkové lyžice

Cibuľku najemno nakrájame, zmiešame ju s bryndzou a jogurtom.

4. 

ananás 100 gramov

Čerstvý ananás nadrobno nasekáme a zamiešame ho do bryndze.

5. 

petržlenová vňať

Zmesou naplníme paradajkové misky, ozdobíme čerstvou petržlenovou vňaťou a navrch jemne položíme vytvorené klobúčiky.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť