RECEPTY
Vynikajúca lahôdka z klasickej kuchyne ktorá v záplave moderných receptov a rôznych "proti" vypadla z jedálníčkov.
Vianočná kapustnica by mala byť redšia, mala by plniť úlohu akéhosi predjedla pred štedrovečernou hostinou. Aj keď jej uvarené množstvo zvádza k skonzumovaniu plného taniera, myslite na to, že je ešte lepšia na druhý deň, keď ...
Chutný zemiakový šalát nielen k vyprážanému sladkovodnému kaprovi, ale aj k morským rybám či bravčovému rezníku.
Chutné mäsové guľky v pikantnej rajčinovej omáčke, ktorá s k nim výborne hodí. Na prípravu guliek je možné použiť mleté hydinové, bravčové alebo hovädzie mäso alebo ich zmes. Ako prílohu odporúčame obľúbené cestoviny.
Recept na pečené plátky bravčového stehna s paradajkami, šampiňónmi a smotanou.
Klasická bravčová masť je nenahraditeľná ingrediencia mnohých pokrmov. Jej domáca príprava - vytápanie slaniny na škvarenie - je jednoduchý postup ktorého výsledkom sú čisté, kvalitné produkty - bravčová masť a oškvarky.
Jednoduchý, rýchly a chutný tvarohový krém s vanilkovým pudingom, šľahačkou a čokoládou.
Hustá hlivová polievka pikantnej chuti. Množstvo korenín môžete zredukovať, prípadne niektoré podľa chuti ani nepoužiť. Nekorenená bude chutiť aj deťom.
Domáca zmrzlina z kvalitných ingrediencií, jednoducho pripravená bez zmrzlinového stroja, finančne zaujímavá. Podávame v zmrzlinových pohároch, miskách, alebo na zmrzlinovom kornútku. Podľa chuti môžeme poliať rozpustenou čokoládou.
Recept na malé vianočné maškrty z krehkého cesta s jemným krémom.
Plnené kapustové závitky sú vynikajúcim sýtym obedom. Zapečené pod syrovou "perinkou" vám mimoriadne zachutia.
Jednoduchá, rýchla a výborná paradajková polievka z paradajkového pretlaku a sterilizovaných paradajok. Namiesto sterilizovaných paradajok môžete do polievky pridať čerstvé, tie však treba pred nakrájaním zaliať vriacou vodou a ošúpať.
Mexický spôsob prípravy tradičného španielskeho receptu na obľúbené Churros, obohatené pridaním vajec. Churros podávame s rozpustenou čokoládou. Pre početnejšiu rodinu odporúčame dávku zdvojnásobiť.
Zmodernizovaná verzia klasického receptu na šalát z kvalitnej salámy, zeleniny a majonézy. Stane sa snom každej chuťovej bunky.
Recept na prípravu známeho "čízkejku" ozvláštnený ovocnou šľahačkou. Cheesecake je pripravený v malej tortovej forme s priemerom 20 cm, preto pre viac osôb odporúčame piecť vo väčšej forme a zdvojnásobiť množstvo surovín.
Mäkučké mäso, jemne chrumkavý pór a lahodná smotanová omáčka...mňam :) Podávame s parenou knedľou.
Jednoduchý recept na obľúbené strapačky s kyslou kapustou. Halušky si pripravíte podľa receptu v kroku číslo štyri. Pre ešte jednoduchšiu prípravu môžete použiť mrazený výrobok, ktorý už v dnešnej dobe mnohí výrobcovia ...

Najpopulárnejšie recepty

Články

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť