RECEPTY
Jednoduchá a rýchla príprava pochúťky z jarmokov, hodov a vinobraní. Môžeme ju pripraviť aj z kuracieho mäsa, takto je vhodnejšia pre deti.
Jednoduchý recept na prípravu vynikajúceho a osviežujúceho šalátu z netradičných kombinácií, ktorého zložkou je aj zeler považovaný za prírodné afrodiziakum.
Skvelá maškrta, ktorú s malou pomocou zvládnu pripraviť aj sedemročné deti. Okrem starších, môžu pomáhať aj mladší :). Jedna porcia bude pre každého zaručene málo.
Jemná, krémová domáca zmrzlina. Zmrzlina je najlepšia 4-5 hodín po zmrazení. Ak ju máte v chladničke dlhšie, viac stuhne. Potom ju stačí pred podávaním nechať chvíľu povoliť a premixovať ponorným mixérom. Opäť nadobudne krásnu ...
Krásne farebné klasické lečo z čerstvej papriky a paradajok, zahustené vajíčkami, je tým najúžasnejším jedlom počas letných horúčav. Podávame s chlebom, alebo s varenými zemiakmi.
Polievka plná zdravej zeleniny. Bez pridania soli pri jej varení ju umožní podávať aj malým deťom, ktorým určite zachutí.
Magická polievka, ktorá odľahčí vaše telo po dňoch hodovania. Je síce hlavnou súčasťou tzv.Kapustovej diéty, ale aj 1 - 2 dni jej konzumácie dokážu urobiť svoje.
Piškótový korpus a jahody zaliate v želé vytvoria zákusok, ktorý osvieži aj v tých najhorúcejších letných dňoch.
Skúste aj vo vašej kuchyni vykúzliť túto veľmi chutnú a zdravú strukovinovú kašu. Môžete ju servírovať ako prílohu spolu s ryžou. Pre spestrenie doplňte vajíčko, grilovanú zeleninu, tofu či mäso.
Obľúbená klasická bryndzová pomazánka. Vhodná na každú oslavu ako nátierka na jednohubky, ale aj vynikajúca ako raňajková pochúťka s chlebom.
Skutočne výborný zákusok z obľúbeného mascarpone v jemnej nadýchanej kakaovej piškóte. Je tak jednoduchý, že sa pri jeho príprave ozaj nič nemôže pokaziť a zvládne ho aj cukrárenský začiatočník, stačí dodržať presný postup :)
Jemný a zdravý vegánsky koláčik bez cukru. Vhodný aj na raňajky.
Chutná cviklová raita (Beetroot raita, Chukander) je obľúbenou prílohou k pikantným indickým pokrmom. Má jemnú sladko-kyslú chuť a je vhodná aj ako samostatné jedlo na diétnu večeru.
Tradičný pokrm zo slovenskej kuchyne. Namiesto masti je možné pokrm upiecť aj na oleji a stane sa z neho vegetariánska pochúťka.
Silný, ostrý čaj, vhodný na pitie počas chrípky a nachladnutia. Tento prírodný podporný prostriedok k rýchlejšiemu uzdraveniu pijeme dvakrát denne.
Vynikajúce a výživné jedlo, ktoré je v Ázii tiež známe pod názvom "Jajangmyeon", alebo "Zazang". Štandardne sa robí s bravčovým mäsom. My sme tentokrát použili hovädzie, ale dobré je aj s kuracím či s tofu.
Tradičná japonská polievka, ktorej základnými ingredienciami sú "miso" pasta a vývar "dashi". Najbežnejšia je verzia s pridaním tofu a sušených rias, ale použiť sa dajú aj huby, jarná cibuľka, zelenina alebo vajce.
Recept na dezert z piškot a jemného pudingového krému. Môže byť servírovaný aj v elegantných pohárikoch.
Jednoducho pripravené sladké cukrovinky pre vegánov, ale aj pre každého z nás.
Vychutnajte si toto jednoduché a výživné exotické jedlo pripravené podľa tohoto receptu u seba doma. Zistíte že lotos je nielen krásny na hladine, ale vie zaujať aj svojou bežne neviditeľnou časťou.

Najpopulárnejšie recepty

Články

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť