Česká kuchyňa je plná tradičných a lahodných jedál, ktoré odrážajú bohatú históriu. Medzi najznámejšie pokrmy patria sviečková na smotane, vepřo-knedlo-zelo či bramboráky, ktoré sú obľúbené pre svoje výrazné chute a sýtosť.
Morčacie mäso je vynikajúcou voľbou pre tých, ktorí hľadajú zdravú a chutnú alternatívu k tradičným mäsovým pokrmom. Jeho jemná chuť a nízky obsah tuku ho robí ideálnym základom pre rozmanité hlavné jedlá, ktoré potešia celú ...
V našej sekcii receptov na slané pečené koláče nájdete inšpirácie, ktoré sú jednoduché na prípravu a zaručene potešia celú rodinu. Objavte s nami, ako ľahko môžete pripraviť tieto lahodné koláče, ktoré sa stanú hviezdou ...
Badián je hviezdicovitý plod zo stromu anízovec pravý. Aromatický plod sa používa do koláčov, zákuskov, likérov, vareného vína, čajov, zaváraného ovocia, na pečené mäso a pod. Badián sa odporúča kupovať celý a mlieť ho je ...