Všetky recepty > Hlavné jedlá > Mäso > Bravčové mäso

Jemná plnená fašírka

Obľúbená sekaná je zvlášť chutná v kombinácii s omáčkami. Dobrá je aj k chlebíku s kyslou uhorkou, alebo k vareným zemiakom.

 

Počet porcií: 8

Čas prípravy: 1 h. 20 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-orangestar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

vajce slepačie ks

Vajíčka uvaríme na tvrdo, ochladíme a olúpeme.

2. 

rožok biely 250 g  mlieko polotučné 1,5% 400 ml

Rožky pokrájame na kolieska a zalejeme mliekom.

3. 

bravčové mleté mäso kg  soľ ČL  korenie čierne mleté ¾ ČL

Do hlbokej misy vložíme mäso, pridáme soľ a korenie. Primiešame namočené rožky.

4. 

cibuľa 300 g

Očistíme a nakrájame cibuľu a prisypeme ju k mäsu.

5. 

vajce slepačie ks  cesnak strúčiky

Pridáme vajíčka a očistené, prelisované strúčiky cesnaku.

6. 

Zamiešame a ponorným mixérom zmixujeme.

7. 

strúhanka

Na doštičku nasypeme strúhanku, do oválu rozložíme mäso. Cez stred poukladáme vajíčka...

8. 

petržlenová vňať

...a petržlenovú vňať podľa chuti.

9. 

masť bravčová

Okraje spojíme a vytvoríme fašírku. Posypeme strúhankou a z doštičky prekotúľame do hlbokého, masťou vymasteného pekáča.

10. 

Pečieme prikryté 45 min. pri teplote 180°C. Odokryjeme a zapečieme 15 minút.

11. Tip na servírovanie

Tip na servírovanie

Dobrú chuť!

Najpopulárnejšie recepty

  viac  

Staň sa našim fanúšikom!
Recept dňa
Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniecRecepty pre domácu pekárničku
Recepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyne
Veľkonočné receptyHalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť