Národné kuchyne▼
Viac▼
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Zelerový šalát s kapustou a kápiou
Dada 50 min. stredná
Zobraziť recept
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Hrejivá zeleninová polievka
Dada 60 min. nízka
Zeleninová polievka s červenou šošovicou
Dada 60 min. stredná
SLANÉ CHUŤOVKY
Bryndzové plnené chlebíčky
Dada 40 min. nízka
MORČACIE MÄSO
Morčacia roláda so špenátom a praženicou
Dada 1 h. 10 min. stredná
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Hokkaido lečo
Dada 30 min. stredná
Zemiakové placky s kápiou
Dada 60 min. vysoká
Grilovaná kápia s cesnakom
Dada — stredná
Plnené chlebíčky
Dada 45 min. vysoká
KURACIE MÄSO
Actifry Kuracie špízy
Jurgason 25 min. stredná
Farebné mäsovo zeleninové soté
Jurgason 45 min. nízka
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzie stehno na koreňovej zelenine
Michal 2 h. 20 min. nízka
Kuracie rolky s pórovou omáčkou
Jurgason 60 min. stredná
Kurča na španielsky spôsob
Jurgason 1 h. 30 min. nízka
Kuracie roládky so žemľovou plnkou
Jurgason — stredná
KOLÁČE
Tradičný francúzsky jablkový koláč
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Polievka z veľkej strakatej fazule
Jablkový koláč Harmonika
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Gratinované zemiaky
ZÁKUSKY
Domáci francúzsky krémeš
SUCHÉ PEČIVO
Vanilkové rožky
BRAVČOVÉ MÄSO
Zapekané zemiaky s mäsom a zeleninou
Hovädzie stehno na červenom víne
Jahodový sypaný koláč
Fazuľové buchty
Bravčové rezne na bielom víne
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť