svetvomne.sk

Pečené marinované rebierka

    

Labužnícka marináda a kvalitné mäsko je základom pre túto lahôdku pivárov a grilmajstrov.

Kuchtil

Počet porcií

2

Čas prípravy

1 h. 30 min.

Náročnosť

nízka

 

 

 
 
bravčové rebrá1kilogram
cesnak sušený1čajová lyžička
kečup2polievkové lyžice
korenie majorán sušený1čajová lyžička
olej slnečnicový1.5decilitra
soľ½čajovej lyžičky
sójová omáčka2polievkové lyžice
worcestrová omáčka2čajové lyžičky

1. 

bravčové rebrá 1 kilogram  olej slnečnicový 1.5 decilitra  cesnak sušený 1 čajová lyžička  soľ ½ čajovej lyžičky  sójová omáčka 2 polievkové lyžice  worcestrová omáčka 2 čajové lyžičky  korenie majorán sušený 1 čajová lyžička  kečup 2 polievkové lyžice

Uvedené ingrediencie spolu premiešame a vo vzniknutej marináde obalíme rebierka. Obalené mäso vložíme do igelitového vrecka alebo zabalíme do fólie. Odložíme na 1-2 dni do chladničky.

2. 

Marinované rebierka uvaríme na pare, podliate vodou a prikryté pokrievkou, približne hodinu do mäkka.

3. 

Uvarené rebierka zapečieme v rúre na 200°C približne 20 min.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť