RECEPTY

Pečené marinované rebierka

Pečené marinované rebierka

bi-star-fillbi-star-fillbi-starbi-starbi-star

Labužnícka marináda a kvalitné mäsko je základom pre túto lahôdku pivárov a grilmajstrov.

recept,fotorecept,bravčové rebrá,cesnak sušený,sójová omáčka,worcestrová omáčka,Bravčové mäso,Bezlepkové,Bezlaktózové

Bravčové mäso

Kuchtil

Počet porcií

2

Hmotnosť porcie

616 g

Energia porcie

2473 kcal

Čas prípravy

1 h. 30 min.

Náročnosť

nízka

Ingrediencie

Ingrediencie

bravčové rebrá

1

3500

kilogram

kcal

cesnak sušený

1

17

čajová lyžička

kcal

kečup

2

21

polievkové lyžice

kcal

korenie majorán sušený

1

11

čajová lyžička

kcal

olej slnečnicový

1.5

1349

decilitra

kcal

soľ

½

0

čajovej lyžičky

kcal

sójová omáčka

2

42

polievkové lyžice

kcal

worcestrová omáčka

2

8

čajové lyžičky

kcal

 

Recept

1. 

bravčové rebrá 1 kilogram  olej slnečnicový 1.5 decilitra  cesnak sušený 1 čajová lyžička  soľ ½ čajovej lyžičky  sójová omáčka 2 polievkové lyžice  worcestrová omáčka 2 čajové lyžičky  korenie majorán sušený 1 čajová lyžička  kečup 2 polievkové lyžice

Uvedené ingrediencie spolu premiešame a vo vzniknutej marináde obalíme rebierka. Obalené mäso vložíme do igelitového vrecka alebo zabalíme do fólie. Odložíme na 1-2 dni do chladničky.

Uvedené ingrediencie spolu premiešame a vo...

2. 

Marinované rebierka uvaríme na pare, podliate vodou a prikryté pokrievkou, približne hodinu do mäkka.

Marinované rebierka uvaríme na pare, podliate...

3. 

Uvarené rebierka zapečieme v rúre na 200°C približne 20 min.

Uvarené rebierka zapečieme v rúre na 200°C...

Dobrú chuť!

Odporúčané recepty

Články

Obľúbené vyhľadávania

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť