svetvomne.sk

Pečené marinované rebierka

     

Labužnícka marináda a kvalitné mäsko je základom pre túto lahôdku pivárov a grilmajstrov.

Kuchtil

Počet porcií

2

Čas prípravy

1 h. 30 min.

Náročnosť

nízka

 

 

 
 
Bravčové rebrá1kilogram
Cesnak sušený1čajová lyžička
Kečup2polievkové lyžice
Korenie majorán sušený1čajová lyžička
Olej slnečnicový1.5decilitra
Soľ½čajovej lyžičky
Sójová omáčka2polievkové lyžice
Worcestrová omáčka2čajové lyžičky

1. 

bravčové rebrá 1 kg  olej slnečnicový 1.5 dl  cesnak sušený 1 ČL  soľ ½ ČL  sójová omáčka 2 PL  worcestrová omáčka 2 ČL  korenie majorán sušený 1 ČL  kečup 2 PL

Uvedené ingrediencie spolu premiešame a vo vzniknutej marináde obalíme rebierka. Obalené mäso vložíme do igelitového vrecka alebo zabalíme do fólie. Odložíme na 1-2 dni do chladničky.

2. 

Marinované rebierka uvaríme na pare, podliate vodou a prikryté pokrievkou, približne hodinu do mäkka.

3. 

Uvarené rebierka zapečieme v rúre na 200°C približne 20 min.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť