Národné kuchyne▼
Viac▼
MORČACIE MÄSO
Morčacie v jogurtovej omáčke s medvedím cesnakom
SUCHÉ PEČIVO
Tradičné orechové medovníky
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Vegetariánska plnená paprika
PRÍVARKY A OMÁČKY
Pikantné jablkové čatní s kokosom
Cviklové kofty
Červená šošovica so špenátom
Pikantný hrach s mrkvou
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Pečené sladké zemiaky
Kokosová dusená zelenina
HOVÄDZIE MÄSO
Zemiakové placky s hovädzím mäsom
RYŽOVÉ PRÍLOHY
Špenátová ryža
Hrachovo špenátový prívarok
Domáce zemiakové lokše
KOLÁČE
Tradičný francúzsky jablkový koláč
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Pečená kačica - najjednoduchší spôsob prípravy
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
Cibuľové varené zemiaky
BRAVČOVÉ MÄSO
Bravčové kocky v zeleninovo-smotanovej omáčke
ZÁKUSKY
Krémové broskyňové rezy
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Vianočná šošovicová polievka
Morčacie stehno na karí
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Mliečna brokolicová polievka s pórom
Malinová bublanina
SMOOTHIE
Kiwi-pomarančové smoothie
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť