Národné kuchyne▼
Viac▼
MORČACIE MÄSO
Morčacie v jogurtovej omáčke s medvedím cesnakom
SUCHÉ PEČIVO
Tradičné orechové medovníky
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Vegetariánska plnená paprika
PRÍVARKY A OMÁČKY
Pikantné jablkové čatní s kokosom
Cviklové kofty
Červená šošovica so špenátom
Pikantný hrach s mrkvou
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Pečené sladké zemiaky
Kokosová dusená zelenina
HOVÄDZIE MÄSO
Zemiakové placky s hovädzím mäsom
RYŽOVÉ PRÍLOHY
Špenátová ryža
Hrachovo špenátový prívarok
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Mliečna fazuľová polievka
ZÁKUSKY
Oblíž prst
Hŕstková polievka fazuľová s údeným kolenom
PALACINKY
Špaldovo vaječné fit palacinky
Kokosové rezy
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zeleninová polievka s hubami
Vyprážané tofu v sezamovo-paprikovom obale
KOLÁČE
Malinová bublanina
Ananásové rezy
Slivkový koláč s mrveničkou
Dusené hovädzie na obľúbený prívarok
BRAVČOVÉ MÄSO
Zemiakové placky s bavorskou sekanou
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť