Národné kuchyne
Viac
MORČACIE MÄSO
Morčacie v jogurtovej omáčke s medvedím cesnakom
SUCHÉ PEČIVO
Tradičné orechové medovníky
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Vegetariánska plnená paprika
PRÍVARKY A OMÁČKY
Pikantné jablkové čatní s kokosom
Cviklové kofty
Červená šošovica so špenátom
Pikantný hrach s mrkvou
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Pečené sladké zemiaky
Kokosová dusená zelenina
HOVÄDZIE MÄSO
Zemiakové placky s hovädzím mäsom
RYŽA
Špenátová ryža
Hrachovo špenátový prívarok
Lečo s vajcom
Kotlíkový guláš
BRAVČOVÉ MÄSO
Pečené bravčové stehno
Zemiakové halušky - strapačky
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
Patizónový prívarok
ZAVÁRANINY
Zavárame hrušky
KURACIE MÄSO
Kuracie prsia zapečené so syrom a smotanou
ŠTRÚDLE
Makovo-višňová štrúdľa z lístkového cesta
Kuracie na cukete so smotanou
KNEDLE
Karlovarské toastové knedličky
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Ryžový šalát s tuniakom
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť