Národné kuchyne
Viac
PRÍVARKY A OMÁČKY
Kelový prívarok so zemiakmi
Dada 40 min. nízka
MÄSOVÉ POLIEVKY
Kotlíkový guláš bez kotlíka
Dada 2 h. 30 min. stredná
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Šalátová polievka
Editka 40 min. nízka
BRAVČOVÉ MÄSO
Plnené zemiakové placky
Dada 2 h. stredná
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Lokše
Zuzka — stredná
Ražniči v parnom hrnci
Dada 60 min. nízka
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Filet z aljašskej tresky na pare
ZEMIAKOVÉ ŠALÁTY
Zemiakový šalát
Dada — nízka
KURACIE MÄSO
Jednoduché kuracie prsia s brokolicou
CESTOVINY
Bryndzové halušky
MORČACIE MÄSO
Morčacia kapsa v parnom hrnci
Čevabčiči v parnom hrnci
Musaka
HUBOVÉ POLIEVKY
Hlivová polievka z parného hrnca
Zuzka 30 min. nízka
Pangasius na bambusových výhonkoch
Dada 45 min. nízka
Oravskí ježkovia
Zuzka — nízka
Zeleninová polievka
Kuracie prsia v syrovej omáčke
Kurací perkelt
Vajíčková polievka s mrkvou
KOLÁČE
Pudingový koláč so smotanou
Plnená paprika varená v rúre
ZÁKUSKY
Mrkvový zákusok s tvarohom
SLANÉ CHUŤOVKY
Bryndzové kolieska
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Brokolicový nákyp
Treska s holandskou omáčkou
HOVÄDZIE MÄSO
Segedínsky guláš s hovädzím mäsom
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť