Fašiangy

Fašiangy je obdobie od Troch kráľov do Popolcovej stredy a sú prechodom medzi zimou a jarou. Sú časom zábav, plesov, karnevalov a tradične do tohoto obdobia patria aj zabíjačky. Ponúkame typické fašiangové recepty i recepty na zabíjačkové špeciality.

 
Tlačenka

HLAVNÉ JEDLÁ Z MÄSA

Tlačenka

Dada     stredná

Tvarohové fánky

SLADKÉ JEDLÁ

Tvarohové fánky

Jurgason   40 min.   nízka

Huspenina

SLANÉ CHUŤOVKY

Huspenina

Dada     stredná

Bravčová šunka zo šunkovaru

BRAVČOVÉ MÄSO

Bravčová šunka zo šunkovaru

Dada   2 h. 40 min.   stredná

Oškvarková nátierka

NÁTIERKY

Oškvarková nátierka

Dada   25 min.   nízka

Celozrnné šišky

SLADKÉ JEDLÁ

Celozrnné šišky

Dada   1 h. 20 min.   stredná

Šišky od Cilky

SLADKÉ JEDLÁ

Šišky od Cilky

Dada   1 h. 30 min.   stredná

Pečené šišky

SLADKÉ JEDLÁ

Pečené šišky

Michal   1 h. 10 min.   stredná

Babičkine malinové šišky

SLADKÉ JEDLÁ

Babičkine malinové šišky

Dada   1 h. 30 min.   stredná

Ovarová polievka

MÄSOVÉ POLIEVKY

Ovarová polievka

Dada   2 h. 20 min.   nízka

Šišky s džemom

SLADKÉ JEDLÁ

Šišky s džemom

Dada   2 h.   stredná