Grilovaná kápia s cesnakom

Grilovaná kápia s cesnakom

    

Vynikajúca chuťovka pre všetkých labužníkov. Podávame s kúskami opečenej bagety, alebo chleba.

Kuchtil

Počet porcií

Čas prípravy

Náročnosť

stredná

 

 

1. 

paprika kápia čerstvá

Papriky umyjeme, prekrojíme na polovice a vyčistíme.

2. 

olej olivový

Natrieme ich olejom.

3. 

Položíme na rozpálený gril a asi 10 minút (do zmäknutia) grilujeme z vonkajšej strany.

4. 

Otočíme a 4-5 minút grilujeme z druhej strany.

5. 

cesnak  olej olivový  soľ

Očistíme, prelisujeme cesnak a zmiešame ho s olejom a soľou.

6. 

voda

Vmiešame trochu vody.

7. 

Z grilovaných paprík stiahneme opečenú šupku.

8. 

Natrieme pripraveným cesnakom.

Dobrú chuť!