Národné kuchyne
Viac
Sušená drvená aromatická bylinka nazývaná tiež majoránka.
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Jemné cuketové placky so zemiakmi
MÄSOVÉ POLIEVKY
Frankfurtská polievka
BRAVČOVÉ MÄSO
Zemiakové placky s bavorskou sekanou
ZAJAČIE A KRÁLIČIE MÄSO
Pečený marinovaný králik so zemiakmi
Karfiolovo zemiakové placky
Zemiaková placka s cibuľou a medvedím cesnakom
Quinoa s kyslou kapustou
HUBOVÉ POLIEVKY
Hubová polievka s čiernou fazuľou
Zemiakové placky s karfiolom a brokolicou
MORČACIE MÄSO
Grilované morčacie v cesnakovej marináde
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzí guláš so zemiakmi
Zemiakové placky s medvedím cesnakom
Lečo s vajcom
Kotlíkový guláš
Pečené bravčové stehno
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
PRÍVARKY A OMÁČKY
Patizónový prívarok
ZAVÁRANINY
Zavárame hrušky
KURACIE MÄSO
Kuracie prsia zapečené so syrom a smotanou
ŠTRÚDLE
Makovo-višňová štrúdľa z lístkového cesta
Kuracie na cukete so smotanou
KNEDLE
Karlovarské toastové knedličky
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Ryžový šalát s tuniakom
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť