RECEPTY
200 gramov skvelej, hustej, pikantnej omáčky. Pesto z medvedieho cesnaku je plné vitamínov a v chladničke vám, po zaliatí trochou olivového oleja, vydrží niekoľko mesiacov. Vhodné je na ochutenie cestovín, do šalátov, alebo si ho ...
Recept na vykostené marinované kuracie stehná s prílohou zo zemiakov, mrkvy a cibule.
Jednoduchý recept na prípravu čínskej kapusty Pak choi a aromatickými hubami shiitake na cesnaku a zázvore s trochou ustricovej omáčky.
Talianska špecialita z Milána - teľacie lýtko so špikovou kosťou dusené so zeleninou a vývarom.
Návod na rýchlu a šetrnú prípravu výborného a zdravého pokrmu.
Recept na pikantnú a chutnú prípravu morských rýb. Ako prílohu môžeme podať polentu - kukuričnú kašu.
Jednoduchá ale veľmi efektná kombinácia nakladanej veľkej bielej reďkovky s kvalitným sezamovým olejom a sezamovými semiačkami spestrí vaše jedlo, alebo ponuku chuťoviek na párty.
Pozrite ako jednoducho sa dá pripraviť vizuálne a chuťovo zaujímavý pokrm zo surovín ktoré každý pozná a zbožňuje. Napriek tomu s týmto receptom uspejete pri romantickej večeri, rodinnom obede aj u detí.
Neuveriteľne nenáročná príprava fašírky pomocou domácej pekárničky.
Recept na dochucovadlo pochádzajúce z japonskej tradičnej kuchyne. Používa sa na ochutenie ryže, strukovín, alebo ryby.
Jemný gulášik z teľacieho móčingu mierne sladkej chuti. Základ je mäsko aj zeleninku opiecť a potom spolu variť do mäkka. Tradične sa mäso krája na stejky a pečie aj s kosťou.
Recept na prípravu vývaru zo sušených ančovičiek Iriko.
Voňavé chrumkavé kurča. Vhodnou prílohou je cviklový šalát s ovocím a kukuricou, ktorý svojou sladko-kyslou chuťou zvýrazní chuť cesnakového kuracieho mäsa.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť