RECEPTY
Čo so zbytkom knedle z nedeľného obeda? No predsa "knedľovajíčková klasika"! :)
Krásne farebné klasické lečo z čerstvej papriky a paradajok, zahustené vajíčkami, je tým najúžasnejším jedlom počas letných horúčav. Podávame s chlebom, alebo s varenými zemiakmi.
Jednoduchý ale veľmi chutný recept na karfiol zapečený s bešamelovou omáčkou a syrom na vrchu.
Skvelé placky, ktoré môžeme konzumovať samostatne so smotanou či tatárskou omáčkou. Sú dobrou voľbou aj ako príloha k jedlám z mäsa.
Jednoduchý a rýchly obed.
Chutná plnená tekvica bez mäsa. Podávame so zemiakovou prílohou.
Jednoduchá obľúbená klasika na obed. Pre príjem nezdravého množstva energie konzumujmeme s hranolkami :) Pre príjem zdravšieho množstva energie doporučujeme ako prílohu varené zemiaky. Samozrejmosťou je podávanie tatárskej omáčky k ...
Jednoduchý sýty obed či večera. Vhodný pre deti i dospelých.
Rýchly, jednoduchý, bezmäsitý obed. Podávame s haluškami.
Recept na zeleninové fašírky pripravené s použitím minima oleja.
Ľahký a chutný bezmäsitý obed nielen pre vegetariánov.
Rýchla chutná večera.
Tieto veľmi chutné jarné halušky môžeme podávať s bryndzou, alebo ako prílohu k perkeltom či paprikášom.
Soté s hráškom a seitanom na cibuľke, cesnaku a zázvore.
Zaujímavá kombinácia brokolice a syra
Vegetariánsky segedínsky guláš s tofu. Podávame klasicky: s parenou knedľou.
Výborný recept na zemiakové placky s kyslou kapustou.
Chutné a zdravé bezmäsité jedlo na grilovačke.
Skvelá pochúťka zo zdravej špargle.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť