RECEPTY
18-20 porcií skvelej kapustnice na veľkú silvestrovskú párty. Varíme vo veľkom, najmenej 8 litrovom hrnci.
Neviete čo uvariť z veľkých morčacích nôh? Tu je chutná inšpirácia.
Niečo pre milovníkov pikantných jedál.
Chutne upravené bravčové plece, naplnené slaninkou, vajíčkom a kapustou na šťave.
Recept na vynikajúce jemné morčacie stehno s pórom a koriandrom.
Klasická dobrota českej kuchyne je náročnejšia na čas pri varení, avšak trpezlivosť pri jej príprave stojí za tento gurmánsky zážitok.
100% domáca morčacia šunka varená v šunkovare. Z uvedeného množstva mäsa získame asi 700g šunky.
Jednoduchý pokrm na japonský spôsob.
Vynikajúci recept na hustú mäsovo-zeleninovú polievku z ruskej, ukrajinskej, bulharskej... kuchyne. Hoci sa príprava zdá v troch hrncoch komplikovaná, je v skutočnosti jednoduchá. Stačí dodržať postupnosť krokov uvedených v recepte a ...
Pečené morčacie mäso z dolných stehien s chutnou cibuľkou. Podávame s pečenými zemiakmi.
Klasická kapustnica s mäsom, sušenými slivkami a pikantnou klobáskou, ktorá jej pridá charakteristickú chuť.
Málokto odolá kombinácii smaženého bravčového mäsa, cibule, cesnaku, papriky, nakladanej uhorky a kečupu. Aby bol katov švih naozaj ostrý, treba mu sekeru nabrúsiť pikantnou paprikou.
Mäso je najchutnejšie pri podávaní s knedľou a dusenou kyslou kapustou.
Napríklad taliancke prosciutto crudo, alebo španielska chamón serrano. Vzduchom sušené bravčové stehno, krájané na veľmi tenké plátky.
Napríklad taliancke prosciutto crudo, alebo španielska chamón serrano. Vzduchom sušené bravčové stehno, krájané na veľmi tenké plátky.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť