RECEPTY
Jemný cviklový šalát s jogurtom a medovkou, ktorá dá šalátu upokojujúcu príchuť:) Šalát je vhodný ako príloha k pikantným pokrmom, alebo len tak, ako hlavný chod na večeru.
Obľúbená prekladaná kapusta s mletým hovädzím mäsom s ryžou, hovädzou klobásou, zaliata smotanou. Je to skutočne pochúťka!
Výborný šalát vhodný ako príloha k mäsám. Ako samostatný pokrm môže byť, bez pridania tatárskej omáčky, zdravou večerou pre všetkých dietárov.
Recept na tofu s fazuľou v paradajkovej omáčke s indickým korením. Podávame s ryžou, čerstvou zeleninou, alebo samostatne.
Jesenná lahôdka na ktorej si zaručene pochutíte. Odporúčame podávať s našimi zemiakovými nokami.
Chutný obed zo zemiakov, kvasenej kapusty, slaniny a vajec, obľúbený hlavne počas zimných mesiacov.
Domáca pečená paštéta z kuracích pečienok. Paštétu podávame nastudeno. Najchutnejšia je s čerstvým pečivom alebo chlebom.
Pečené morčacie mäso z dolných stehien s chutnou cibuľkou. Podávame s pečenými zemiakmi.
Recept na prípravu najemno duseného hovädzieho pliecka na redukcii z červeného vína. Toto chutne pripravené mäso je podávané s pyré zo sladkých zemiakov a koreňovej zeleniny so smotanou a bylinkami.
Vegetariánsky segedínsky guláš s tofu. Podávame klasicky: s parenou knedľou.
Recept na prípravu výbornej musaky.
Recept na lahodné želé z vína. Vhodné na kanapky, alebo ako doplnok slávnostného menu.
Mäkučké mäso, jemne chrumkavý pór a lahodná smotanová omáčka...mňam :) Podávame s parenou knedľou.
Omáčka je vhodná na konzumáciu s cestovinami. Veľmi chutná je aj s parenou knedľou.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť