RECEPTY
Jednoduchá príprava ryby v parnom hrnci
Chutné domáce zemiakové guľky plnené mäsovou plnkou.
Jemné buchty z lístkového cesta s chutnou sladkou plnkou a kyslastými slivkami.
Voňavý tekvicový koláč s lahodným krémom zo skyru a šľahačky.
Vynikajúci tvarohový koláč z lístkového cesta s množstvom plnky.
Šťavnatý a diétny obed.
Obľúbené španielske vtáčiky z bravčového mäsa pripravené v parnom hrnci.
Chutný koláčik ku čaju či kávičke.
Vynikajúci a mimoriadne šťavnatý koláč s bohatou tvarohovou plnkou.
Ražniči bez pridaného tuku.
Čevabčiči z parného hrnca nevyzerá možno veľmi pohľadne, avšak jeho chuť je nerozoznateľná od vyprážanej varianty, ak nie lepšia. Mleté mäsá obsahujú v surovom stave pomerne veľa tuku a touto formou prípravy sa odbúra ďalšie ...
Jednoduchá bublanina plná šťavnatých čučoriedok. Podávame k čaju alebo ku káve.
Aj takto sa dá kurča v parnom hrnci pripraviť. Kurča je chrumkavé a vďaka hlavnej prípravy v parnom hrnci veľmi šťavnaté. Podávame teplé s prílohami, alebo len s pečivom a sterilizovanou uhorkou.
Chutný slivkový posúch z tvarohového kysnutého cesta.
Kapustníkmi nepohrdne žiadna návšteva.
Fantasticky jemná a nadýchaná bublanina.
Vychutnajte si poobednú kávičku s týmto skvelým krehkým koláčom.
Skvelý tekvicový koláč s vôňou škorice a zázvoru, pokrytý chrumkavým bielkovým snehom.
Výborné mäkučké koláče k raňajkovému čaju, deťom na desiatu i k poobednej kávičke.
Šťavnatý jablkový koláč, ktorý si okamžite obľúbite!

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť