RECEPTY
Skvelé placky, ktoré môžeme konzumovať samostatne so smotanou či tatárskou omáčkou. Sú dobrou voľbou aj ako príloha k jedlám z mäsa.
Bezmäsitý obed zo špaldových krúpov, póru, bryndze a medvedieho cesnaku.
Podľa počtu konzumentov si pripravíme počet syrov. Množstvo chleba, džemu a horčice použijeme podľa potreby. Na každý syr potrebujeme dva plátky šunky. Syr si môžeme pripraviť aj doma, na grilovacej panvici, bude rovnako chutný.
Jednoduchá a rýchla príprava ľahkého obeda aj pre začínajúcich kuchárov. Ako prílohu som zvolil pečenú tekvicu hokkaido, ale rovnako vhodné by mohli byť aj varené zemiaky, alebo zemiaková kaša.
Takto si pripravíte chutné cuketové placky s pridaním strúhaného syra.
Veľmi chutná, jednoduchá maškrtka z obľúbených pšeničných kakaových keksov.
Veľmi chutné a obľúbené, jarné placky z nových zemiakov a skvelého medvedieho cesnaku.
Keď sa zmieša táto netradičná a zdravá cestovina s chutnou zeleninkou vytvorí výborné rizoto. Drobné guľôčky kuskusu sú veľmi výživné a spolu so zeleninou dodajú ľudskému telu naozaj veľa minerálov a vitamínov.
Zelené jarné langoše plné vitamínov.
Obľúbená veľká zemiaková placka pečená v rúre.
Skutočne lahodná pochúťka. Podávame s ryžou, posypané čerstvou, prípadne sušenou, pažítkou.
Ryba v chrumkavom voňavom cestíčku. Podávame so zemiakmi ochutenými maslom a petržlenovou vňaťou.
Mimoriadne chutné fašírky z krabých tyčiniek a pangasiusa.
Sladká nepečená cukrovinka na každý sviatočný stôl.
Zemiakové "halušky" zapečené s kúskami lososa a bešamelom.
Hrachový prívarok inšpirovaný indickou kuchyňou.
Skvelá pochúťka zo zdravej špargle.
Marinovaný žraločí steak na cesnaku a cibuli, ale aj vypražený v trojobale je vhodný na netradičnú štedrovečernú večeru.
Mimoriadne dobrý syr v orientálnom korení. Podávame s varenými, krátko opečenými zemiakmi na masle a čerstvou zeleninou.
Obľúbená ryba v chrumkavom cestíčku. Podávame podľa chuti, s hranolkami, varenými zemiakmi a s tatárskou omáčkou.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť