RECEPTY
Vynikajúca lahôdka z klasickej kuchyne ktorá v záplave moderných receptov a rôznych "proti" vypadla z jedálníčkov.
Hrachový prívarok je najchutnejší s vareným údeným mäsom, posypaný opraženou cibuľou a s čerstvým voňajúcim chlebom.
Recept na prípravu klasického talianskeho jedla so zvlášť pripravovaným bešamelom.
Asi 8 litrov výborného, čisto hovädzieho, gulášiku. Predpokladaný počet porcií je najmenej 12 a najviac 18. Odporúčame variť v 16 litrovom kotlíku.
Chutné mäsové guľky v pikantnej rajčinovej omáčke, ktorá s k nim výborne hodí. Na prípravu guliek je možné použiť mleté hydinové, bravčové alebo hovädzie mäso alebo ich zmes. Ako prílohu odporúčame obľúbené cestoviny.
Omáčku podávame k varenému i pečenému mäsu, k mäsovým guľkám, spolu s knedľou, alebo varenými zemiakmi.
Jednoduchý pokrm na japonský spôsob.
Čo uvariť na obed ak máme doma parný hrniec? Jednoduchý a rýchly recept na bravčové rezne na bielom víne.
Chutná večera zo zbytkových kúskov pečenej kačice.
Na slížiky nakrájané bravčové mäso nasiaknuté aromatickou marinádou s rukolou určite zachutí každému.
Podávame s opekanými zemiakmi.
Tradičný anglický recept na prípravu "Shepherd´s Pie", čiže pastierskeho koláča. Tento slaný mäsový koláč sa pripravuje z mletého jahňacieho mäsa. My sme použili dostupnejšiu variantu použitím mletého bravčového mäsa, čo mu ...
Pikantné bravčové mäso so sviežou chuťou sladkokyslých sušených marhúľ.
Kúsky chrumkavého kurčaťa na plnke, ktorá je prílohou pokrmu.
Výborný smotanový prívarok z kyslej kapusty so zemiakmi. Podávame s mäsovými guľôčkami alebo s fašírkou.
Tekvicový prívarok s duseným hovädzím je veľmi obľúbený. Pripravili sme pre vás tento klasický recept z chutnej mladej tekvice, ktorú sme strúhali aj s jej jadierkami a z nových ľahko olúpaných zemiakov, aby sme v zemiakoch zachovali ...
Jednoduchá a obľúbená omáčka, ktorá je klasicky najviac chutná s vareným hovädzím mäsom a s knedľou.
Vynikajúca roláda z vykosteného kurčaťa plnená mäsovou plnkou. Servírujeme teplú so zemiakovým pyré. Chutná aj na studeno s pečivom.
Buchty sú najchutnejšie čerstvé, preto ich treba rýchlo zjesť :) Čo iste nebude taký veľký problém :)
Jednoduchý recept na prípravu tradičného talianskeho hlavného jedla z cestovín a bravčového mäsa.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť