RECEPTY
Recept na prípravu vynikajúcich plnených vajíčok so šunkovou a chrenovou plnkou, ideálne ako veľkonočné pohostenie alebo na akúkoľvek rodinnú oslavu.
Recept na pomaly dusené jahňacie maso v rúre, navoňané rozmarínom a špikované cesnakom s balzamikovou redukciou.
Jednoduchý recept na prípravu chutného pečeného mäsa s cesnakovým nádychom. Vhodnou prílohou sú zemiaky, alebo knedľa a dusená kapusta.
Recept na staré dobré klasické jedlo z hovädzieho mäsa. Podávame s ryžou, zemiakmi, môžeme aj s knedľou.
Recept na výborné slané palacinky, ktoré potešia nejeden maškrtný jazýček.
Recept na zapekané cestoviny s kuracím mäsom na hrášku a kukurici.
Recept na výborný tvarohový koláč s jablkami a hrozienkami. Nemusíte kombinovať tvaroh s mascarpone, možete použiť aj dvojnásobnú dávku tvarohu.
Klasický recept na prípravu karfiola na spôsob "mozočka". Pokrm bez pridania soli je vhodný aj pre malé deti.
Recept na prípravu chutnej domácej kuracej polievky so zeleninou.
Recept na chutný gulášik z hovädzieho mäsa s koreňovou zeleninou a kápiou. Vhodnou prílohou by mohla byť knedľa alebo halušky.
Recept na segedínsky guláš s tempehom ako vynikajúcou náhradou mäsa - nutričnou aj chuťovou.
Jednoduchý recept na prípravu večere pre povedzme začínajúcich kuchárov ;)
Recept na jedno z mnohých obľúbených chutney z indickej kuchyne. Podáva sa ako dochucovacia, hustejšia omáčka k rôznym jedlám v indickom menu.
Tradičný anglický recept na prípravu "Shepherd´s Pie", čiže pastierskeho koláča. Tento slaný mäsový koláč sa pripravuje z mletého jahňacieho mäsa. My sme použili dostupnejšiu variantu použitím mletého bravčového mäsa, čo mu ...
Chutná jemná kačacina - jednoduchý recept z čias dávno minulých. Podávame s uvedenou hroznovou omáčkou a lokšami, alebo s obľúbenou dusenou kapustou a knedľou.
Recept na prípravu zemiakových halušiek, zapekaných s kuracím mäsom a zeleninou.
Obľúbený recept na slané mafiny so šunkou.
Recept na veľmi jemný, osviežujúci a chuťovo fantastický dezert z orechov a limetiek. Príprava je nenáročné a poteší chuťové bunky nielen vegánov a vegetariánov.
Kačacie krídla zvyčajne používame na prípravu kačacieho vývaru, alebo ich pečieme ako celok s kačkou. Tak či onak, moc si na nich takto nepochutíme. Náš recept vám ponúka tip, ako z krídiel pripraviť skutočnú pochúťku.
Overený recept na jemne dochutené chrumkavé hranolky zo sladkých zemiakov pečených v rúre. Batáty sú nielen chutné, ale aj výživné. Tieto hranolky si najlepšie vychutnáte ešte teplé, chvíľku po dopečení.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť