Národné kuchyne
Viac
SLANÉ KOLÁČE
Koláč z kyslej kapusty
BRAVČOVÉ MÄSO
Bryndzové špaldové krúpy so slaninkou
CESTOVINY
Zapekané cestoviny so špenátom a slaninkou
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Kapustovo-fazuľová polievka Šutolica (Šutelica)
Babičkine úhrabky
Úhrabky
HOVÄDZIE MÄSO
Sviečková na smotane
Mäsovo-hubové špízy
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hroznová omáčka na stredoveký spôsob
Mäsovo-hermelínové guľôčky na špajdli
MORČACIE MÄSO
Morčacie stehná na cibuli
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
ActiFry hermelín s orechami
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Domáce zemiakové lokše
Zeleninová polievka
KOLÁČE
Tradičný francúzsky jablkový koláč
MÄSOVÉ POLIEVKY
Frankfurtská polievka
KURACIE MÄSO
Kurací perkelt
Kelový prívarok so zemiakmi
Halušky
ZEMIAKOVÉ ŠALÁTY
Zemiakový vianočný šalát
Grófkin koláč
SLANÉ CHUŤOVKY
Zemiakové pagáčiky
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Polievka z veľkej strakatej fazule
ZÁKUSKY
Kokosové oblátkové rezy
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť • Upraviť nastavenia cookies