Národné kuchyne
Viac
SLANÉ KOLÁČE
Koláč z kyslej kapusty
BRAVČOVÉ MÄSO
Bryndzové špaldové krúpy so slaninkou
CESTOVINY
Zapekané cestoviny so špenátom a slaninkou
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Kapustovo-fazuľová polievka Šutolica (Šutelica)
Babičkine úhrabky
Úhrabky
HOVÄDZIE MÄSO
Sviečková na smotane
Mäsovo-hubové špízy
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hroznová omáčka na stredoveký spôsob
Mäsovo-hermelínové guľôčky na špajdli
MORČACIE MÄSO
Morčacie stehná na cibuli
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
ActiFry hermelín s orechami
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Domáce zemiakové lokše
Zeleninová polievka
Zemiakové halušky - strapačky
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
Hubová praženica z masliakov
Vajíčková polievka s mrkvou
Rýchly fazuľový prívarok z bielej fazule
Halušky
KURACIE MÄSO
Kurací perkelt
Plnená bravčová roláda
MAFINY
Dvojfarebné tvarohové mafiny
BÁBOVKY
Trená bábovka
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť