Národné kuchyne▼
Viac▼
SLANÉ KOLÁČE
Koláč z kyslej kapusty
BRAVČOVÉ MÄSO
Bryndzové špaldové krúpy so slaninkou
CESTOVINY
Zapekané cestoviny so špenátom a slaninkou
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Kapustovo-fazuľová polievka Šutolica (Šutelica)
Babičkine úhrabky
Úhrabky
HOVÄDZIE MÄSO
Sviečková na smotane
Mäsovo-hubové špízy
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hroznová omáčka na stredoveký spôsob
Mäsovo-hermelínové guľôčky na špajdli
MORČACIE MÄSO
Morčacie stehná na cibuli
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
ActiFry hermelín s orechami
ZÁKUSKY
Oblíž prst
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Hŕstková polievka fazuľová s údeným kolenom
PALACINKY
Špaldovo vaječné fit palacinky
Kokosové rezy
Zeleninová polievka s hubami
SUCHÉ PEČIVO
Krehké linecké pečivo
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunkové mafiny
Vyprážané tofu v sezamovo-paprikovom obale
KOLÁČE
Malinová bublanina
Dusené hovädzie na obľúbený prívarok
Nakladaná reďkovka so sezamom
Zemiakové placky s bavorskou sekanou
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť