Národné kuchyne
Viac
SLANÉ KOLÁČE
Koláč z kyslej kapusty
BRAVČOVÉ MÄSO
Bryndzové špaldové krúpy so slaninkou
CESTOVINY
Zapekané cestoviny so špenátom a slaninkou
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Kapustovo-fazuľová polievka Šutolica (Šutelica)
Babičkine úhrabky
Úhrabky
HOVÄDZIE MÄSO
Sviečková na smotane
Mäsovo-hubové špízy
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hroznová omáčka na stredoveký spôsob
Mäsovo-hermelínové guľôčky na špajdli
MORČACIE MÄSO
Morčacie stehná na cibuli
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
ActiFry hermelín s orechami
Lečo s vajcom
Kotlíkový guláš
Pečené bravčové stehno
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
Patizónový prívarok
ZAVÁRANINY
Zavárame hrušky
KURACIE MÄSO
Kuracie prsia zapečené so syrom a smotanou
ŠTRÚDLE
Makovo-višňová štrúdľa z lístkového cesta
Kuracie na cukete so smotanou
KNEDLE
Karlovarské toastové knedličky
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Ryžový šalát s tuniakom
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť