Národné kuchyne▼
Viac▼
ZAVÁRANINY
Domáce sušené paradajky s bazalkou a cesnakom
Dada — nízka
Zobraziť recept
ZELENINOVÉ PRÍLOHY
Pečená prílohová kapusta
Dada 50 min. stredná
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Coleslaw z červenej kapusty
Dada 60 min. stredná
MORČACIE MÄSO
Grilované morčacie v cesnakovej marináde
Kapustový šalát s čedarom
Dada 30 min. stredná
Dusená červená kapusta s jablkami
Dada 40 min. stredná
JAHŇACIE MÄSO
Dusené jahňacie pliecko
Michal 4 h. 10 min. stredná
Hlávkový šalát s rakytníkovým olejom
Dada 10 min. stredná
Špenátový šalát s cestovinou a mozzarellou
Dada 25 min. stredná
Kapustový šalát Coleslaw
Dada — stredná
Pečená cvikla s cesnakom
Dada 1 h. 30 min. nízka
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Provensálska paradajková polievka s olivami
Dada 40 min. nízka
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Kačacie prsia s brusnicovou omáčkou
Michal 30 min. stredná
Šalát Oakland
Michal 35 min. nízka
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Špargľa s balzamiko - maslovou omáčkou
Zuzka 20 min. nízka
MÄSOVÉ ŠALÁTY
Lahôdkový kukuricový šalát
HUBOVÉ POLIEVKY
Hlivová polievka na spôsob držkovej
Zelerový fit šalát
ZÁKUSKY
Krémový orechový zákusok
CESTOVINY
Zapekané šunkové fliačky
BRAVČOVÉ MÄSO
Štefánska roláda
KURACIE MÄSO
Kuracie rezne v zemiakovom cestíčku
SUCHÉ PEČIVO
Orechové linecké kolieska
Studený cestovinový šalát
Chalupárske langoše
Pochúťkový šalát
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť