RECEPTY

Ovocné rezy s agarom

Ovocné rezy s agarom

bi-star-fillbi-star-fillbi-starbi-starbi-star

Koláčik poteší všetkých, ktorí chcú zdravšie maškrtiť.

recept,fotorecept,tvaroh jemný mäkký,záhradné a lesné ovocie (zmes drobného ovocia),Agar (prášok),Zdravé koláčiky

Zdravé koláčiky

Kuchtil

Počet porcií

16

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

stredná

Ingrediencie

Ingrediencie

Agar (prášok)

10

34

gramov

kcal

Karobový prášok tmavý (Svätojánsky chlieb)

15

??

gramov

kcal

cukor trstinový

160

634

gramov

kcal

jedlá sóda (sóda bikarbóna)

4

??

gramy

kcal

med

60

197

gramov

kcal

múka polohrubá

250

890

gramov

kcal

múka špaldová celozrnná polohrubá

50

??

gramov

kcal

olej kokosový

35

312

mililitrov

kcal

olej olivový

25

220

mililitrov

kcal

tvaroh jemný mäkký

250

298

gramov

kcal

vločky ovsené

40

147

gramov

kcal

voda

600

1326

mililitrov

kcal

voda

1

2210

kcal

záhradné a lesné ovocie (zmes drobného ovocia)

500

??

gramov

kcal

 

Recept

1. 

múka polohrubá 250 gramov  múka špaldová celozrnná polohrubá 50 gramov  cukor trstinový 120 gramov  olej olivový 25 mililitrov  olej kokosový 35 mililitrov  tvaroh jemný mäkký 250 gramov  Karobový prášok tmavý (Svätojánsky chlieb) 15 gramov  jedlá sóda (sóda bikarbóna) 4 gramy

Uvedené ingrediencie vložíme do hlbokej misy.

Uvedené ingrediencie vložíme do hlbokej misy....

2. 

vločky ovsené 40 gramov  voda 600 mililitrov

Ovsené vločky zmixujeme vo vode.

Ovsené vločky zmixujeme vo vode....

3. 

Tekutinu z vločiek precedíme do misy.

Tekutinu z vločiek precedíme do misy....

4. 

Vymiešame (vyšľaháme) hladké cesto.

Vymiešame (vyšľaháme) hladké cesto....

5. 

Cesto vylejeme na plech (30x40cm) vyložený papierom na pečenie.

6. 

Pečieme 25 min. pri teplote 180°C.

Pečieme 25 min. pri teplote 180°C....

7. 

záhradné a lesné ovocie (zmes drobného ovocia) 500 gramov

Drobné mrazené ovocie necháme roztopiť, alebo použijeme čerstvé. Rovnomerne ho rozložíme na cesto.

Drobné mrazené ovocie necháme roztopiť, alebo...

8. 

Agar (prášok) 10 gramov  voda 1 L  cukor trstinový 40 gramov  med 60 gramov

Agar nasypeme do vody, pridáme cukor, med a privedieme do varu. Odstavíme a pomaly vychladíme, do jemného počiatočného hustnutia. Želatinu rýchlejšie vychladíme v studenom vodnom kúpeli.

Agar nasypeme do vody, pridáme cukor, med a...

9. 

Hustnúcu želatinu nalejeme na koláč a necháme dotuhnúť. Môžeme vložiť do chladničky, kde stuhne rýchlejšie.

Hustnúcu želatinu nalejeme na koláč a necháme...

Dobrú chuť!

Odporúčané recepty

Články

Obľúbené vyhľadávania

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť