svetvomne.sk

Celozrnné rezance s cuketou

     

Rýchly zdravý obed i večera. Pri dodržaní postupu prípravy vás výsledok zaručene nesklame a pochutí si aj zarytý nepriateľ celozrnných výrobkov :)

Kuchtil

Počet porcií

2

Čas prípravy

20 min.

Náročnosť

nízka

 

 

 
 
Cestoviny - celozrnné rezance200gramov
Cibuľa150gramov
Cuketa300gramov
Maslo1čajová lyžička
Olej olivový2polievkové lyžice
Soľ1čajová lyžička
Soľ morská s riasami ½čajovej lyžičky
Voda

1. 

cestoviny - celozrnné rezance 200 g  voda  soľ 1 ČL

Cestoviny povaríme 2 minúty vo vriacej slanej vode, odstavíme z plameňa, zakryjeme a necháme 10 minút odpočívať.

2. 

cibuľa 150 g  olej olivový 2 PL

Cibuľu očistíme, pokrájame a orestujeme na oleji.

3. 

cuketa 300 g  soľ morská s riasami  ½ ČL

Cuketu umyjeme, pokrájame, pridáme k cibuli, osolíme, premiešame a zakryté 10 minút dusíme.

4. 

maslo 1 ČL

Cestoviny scedíme a omastíme maslom. Naložíme na tanier...

5. 

a posypeme cuketou.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť