Celozrnné rezance s cuketou

Rýchly zdravý obed i večera. Pri dodržaní postupu prípravy vás výsledok zaručene nesklame a pochutí si aj zarytý nepriateľ celozrnných výrobkov :)
recept,fotorecept,cestoviny - celozrnné rezance,cuketa,Cestoviny,Vegetariánske recepty,Vegánske recepty
Cestoviny
Ingrediencie
Ingrediencie
cestoviny - celozrnné rezance | 200 692 | gramov kcal | |
cibuľa | 150 66 | gramov kcal | |
cuketa | 300 54 | gramov kcal | |
maslo | 1 37 | čajová lyžička kcal | |
olej olivový | 2 264 | polievkové lyžice kcal | |
soľ | 1 0 | čajová lyžička kcal | |
soľ morská s riasami | ½ ?? | čajovej lyžičky kcal | |
voda | 0 ?? | kcal |
Recept
1.
cestoviny - celozrnné rezance 200 gramov • voda • soľ 1 čajová lyžička
Cestoviny povaríme 2 minúty vo vriacej slanej vode, odstavíme z plameňa, zakryjeme a necháme 10 minút odpočívať.

2.
cibuľa 150 gramov • olej olivový 2 polievkové lyžice
Cibuľu očistíme, pokrájame a orestujeme na oleji.

3.
cuketa 300 gramov • soľ morská s riasami ½ čajovej lyžičky
Cuketu umyjeme, pokrájame, pridáme k cibuli, osolíme, premiešame a zakryté 10 minút dusíme.


5.
a posypeme cuketou.

Dobrú chuť!