Celozrnné rezance s cuketou
Rýchly zdravý obed i večera. Pri dodržaní postupu prípravy vás výsledok zaručene nesklame a pochutí si aj zarytý nepriateľ celozrnných výrobkov :)
recept,fotorecept,cestoviny - celozrnné rezance,cuketa,Cestoviny,Vegetariánske recepty,Vegánske recepty,Sezónne recepty
Cestoviny
Ingrediencie
Ingrediencie
cestoviny - celozrnné rezance | 200 | gramov | |
cibuľa | 150 | gramov | |
cuketa | 300 | gramov | |
maslo | 1 | čajová lyžička | |
olej olivový | 2 | polievkové lyžice | |
soľ | 1 | čajová lyžička | |
soľ morská s riasami | ½ | čajovej lyžičky | |
voda | - |
Recept
1.
cestoviny - celozrnné rezance 200 gramov • voda • soľ 1 čajová lyžička
Cestoviny povaríme 2 minúty vo vriacej slanej vode, odstavíme z plameňa, zakryjeme a necháme 10 minút odpočívať.
2.
cibuľa 150 gramov • olej olivový 2 polievkové lyžice
Cibuľu očistíme, pokrájame a orestujeme na oleji.
3.
cuketa 300 gramov • soľ morská s riasami ½ čajovej lyžičky
Cuketu umyjeme, pokrájame, pridáme k cibuli, osolíme, premiešame a zakryté 10 minút dusíme.
5.
a posypeme cuketou.
Dobrú chuť!