Národné kuchyne▼
Viac▼
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Maslové zemiaky
CESTOVINY
Celozrnné rezance s cuketou
BRAVČOVÉ MÄSO
Pečené bravčové stehno
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
KOLÁČE
Bublanina s čiernymi ríbezľami
PRÍVARKY A OMÁČKY
Rýchly fazuľový prívarok z bielej fazule
ZAVÁRANINY
Kvašáky - kvasené uhorky
Zemiakový prívarok s kôprom
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Chalupárske langoše
SLADKÉ JEDLÁ
Ryžový nákyp s čokoládovými jablkami
Linguine s cukrovým hráškom
Jablkový chlebíček
Nekysnuté jogurtové šišky
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Poľníčkový šalát s cviklou a orechmi
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť