Národné kuchyne▼
Viac▼
MÄSOVÉ POLIEVKY
Boršč
HOVÄDZIE MÄSO
Sviečková na smotane
BRAVČOVÉ MÄSO
Mäso s mrkvovo-petržlenovou omáčkou
Jednoduchá kuracia polievka
Bravčové na hubách
SLANÉ CHUŤOVKY
Utopenci
Pikantná kapustnica
PRÍVARKY A OMÁČKY
Šošovicový prívarok
Kuracia polievka s ružičkovým kelom a domácimi rezancami
Kačacia polievka
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Pangasius so smotanovo - horčicovou omáčkou
Bravčové rezne so slivkovým lekvárom
SUCHÉ PEČIVO
Medové srdiečka
Kolieska s orechovým snehom
Orechové kolieska
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
Makové kolieska
Chrumkavé podkovičky z kapra
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Mliečna zemiaková polievka pre deti
Kotlíkový guláš bez kotlíka
Mäkké medovníčky
KURACIE MÄSO
Kuracie rolky plnené špenátom
Mäsové guľky s knedľou a omáčkou
Smotanová Hokkaido polievka
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť