Národné kuchyne
Viac
MÄSOVÉ POLIEVKY
Boršč
HOVÄDZIE MÄSO
Sviečková na smotane
BRAVČOVÉ MÄSO
Mäso s mrkvovo-petržlenovou omáčkou
Jednoduchá kuracia polievka
Bravčové na hubách
SLANÉ CHUŤOVKY
Utopenci
Pikantná kapustnica
PRÍVARKY A OMÁČKY
Šošovicový prívarok
Kuracia polievka s ružičkovým kelom a domácimi rezancami
Kačacia polievka
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Pangasius so smotanovo - horčicovou omáčkou
Bravčové rezne so slivkovým lekvárom
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Lečo s vajcom
Kotlíkový guláš
Pečené bravčové stehno
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
Patizónový prívarok
ZAVÁRANINY
Zavárame hrušky
KURACIE MÄSO
Kuracie prsia zapečené so syrom a smotanou
ŠTRÚDLE
Makovo-višňová štrúdľa z lístkového cesta
Kuracie na cukete so smotanou
KNEDLE
Karlovarské toastové knedličky
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Ryžový šalát s tuniakom
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť