Národné kuchyne▼
Viac▼
MÄSOVÉ POLIEVKY
Boršč
Dada 2 h. vysoká
Zobraziť recept
HOVÄDZIE MÄSO
Sviečková na smotane
Michal 3 h. 30 min. stredná
BRAVČOVÉ MÄSO
Mäso s mrkvovo-petržlenovou omáčkou
Michal 2 h. stredná
Jednoduchá kuracia polievka
Jurgason 2 h. nízka
Bravčové na hubách
Jurgason 60 min. nízka
SLANÉ CHUŤOVKY
Utopenci
Dada — nízka
Pikantná kapustnica
Jurgason 60 min. stredná
PRÍVARKY A OMÁČKY
Šošovicový prívarok
Jurgason 50 min. nízka
Kuracia polievka s ružičkovým kelom a domácimi rezancami
Kačacia polievka
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Pangasius so smotanovo - horčicovou omáčkou
Dada 60 min. stredná
Bravčové rezne so slivkovým lekvárom
Zuzka 30 min. nízka
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
KURACIE MÄSO
Kurací perkelt
ZÁKUSKY
Tvarohový dezert Míša rezy
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Kapustový šalát Coleslaw
MORČACIE MÄSO
Marinované pečené morčacie stehná
Segedínsky guláš
KNEDLE
Karlovarské toastové knedličky
Ryžový šalát s hráškom
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Krémová zeleninová polievka
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Chalupárske langoše
Špenátový šalát s cestovinou a mozzarellou
PALACINKY
Palacinky
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť