Národné kuchyne
Viac
MÄSOVÉ POLIEVKY
Boršč
Dada 2 h. vysoká
Zobraziť recept
HOVÄDZIE MÄSO
Sviečková na smotane
Michal 3 h. 30 min. stredná
BRAVČOVÉ MÄSO
Mäso s mrkvovo-petržlenovou omáčkou
Michal 2 h. stredná
Jednoduchá kuracia polievka
Jurgason 2 h. nízka
Bravčové na hubách
Jurgason 60 min. nízka
SLANÉ CHUŤOVKY
Utopenci
Dada — nízka
Pikantná kapustnica
Jurgason 60 min. stredná
PRÍVARKY A OMÁČKY
Šošovicový prívarok
Jurgason 50 min. nízka
Kuracia polievka s ružičkovým kelom a domácimi rezancami
Kačacia polievka
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Pangasius so smotanovo - horčicovou omáčkou
Dada 60 min. stredná
Bravčové rezne so slivkovým lekvárom
Zuzka 30 min. nízka
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Domáce zemiakové lokše
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zeleninová polievka
Zemiakové halušky - strapačky
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Hubová praženica z masliakov
Vajíčková polievka s mrkvou
Rýchly fazuľový prívarok z bielej fazule
CESTOVINY
Halušky
KURACIE MÄSO
Kurací perkelt
Plnená bravčová roláda
MAFINY
Dvojfarebné tvarohové mafiny
SUCHÉ PEČIVO
Vianočné vínové venčeky
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť