Národné kuchyne▼
Viac▼
MÄSOVÉ POLIEVKY
Boršč
Dada 2 h. vysoká
Zobraziť recept
HOVÄDZIE MÄSO
Sviečková na smotane
Michal 3 h. 30 min. stredná
BRAVČOVÉ MÄSO
Mäso s mrkvovo-petržlenovou omáčkou
Michal 2 h. stredná
Jednoduchá kuracia polievka
Jurgason 2 h. nízka
Bravčové na hubách
Jurgason 60 min. nízka
SLANÉ CHUŤOVKY
Utopenci
Dada — nízka
Pikantná kapustnica
Jurgason 60 min. stredná
PRÍVARKY A OMÁČKY
Šošovicový prívarok
Jurgason 50 min. nízka
Kuracia polievka s ružičkovým kelom a domácimi rezancami
Kačacia polievka
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Pangasius so smotanovo - horčicovou omáčkou
Dada 60 min. stredná
Bravčové rezne so slivkovým lekvárom
Zuzka 30 min. nízka
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Kapustovo-paradajková polievka
ZÁKUSKY
Tvarohový dezert Míša rezy
CESTOVINY
Strapačky s kyslou kapustou
KURACIE MÄSO
Kuracie rolky s pórovou omáčkou
TORTY
Nepečená jablkovo-mascarpone torta
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Ryžový šalát s hráškom
KOLÁČE
Francúzsky jablkový koláč
Kalerábovo-mrkvová polievka
Žltá paradajková polievka
RAŇAJKOVÉ KAŠE
Ražná kaša s jablkami
MRAZENÉ DEZERTY
Jahodovo-jogurtový nanuk
Banánový chlebíček
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť