Národné kuchyne▼
Viac▼
MÄSOVÉ POLIEVKY
Boršč
Dada 2 h. vysoká
Zobraziť recept
HOVÄDZIE MÄSO
Sviečková na smotane
Michal 3 h. 30 min. stredná
BRAVČOVÉ MÄSO
Mäso s mrkvovo-petržlenovou omáčkou
Michal 2 h. stredná
Jednoduchá kuracia polievka
Jurgason 2 h. nízka
Bravčové na hubách
Jurgason 60 min. nízka
SLANÉ CHUŤOVKY
Utopenci
Dada — nízka
Pikantná kapustnica
Jurgason 60 min. stredná
PRÍVARKY A OMÁČKY
Šošovicový prívarok
Jurgason 50 min. nízka
Kuracia polievka s ružičkovým kelom a domácimi rezancami
Kačacia polievka
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Pangasius so smotanovo - horčicovou omáčkou
Dada 60 min. stredná
Bravčové rezne so slivkovým lekvárom
Zuzka 30 min. nízka
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zeleninová polievka
ZÁKUSKY
Ananásové rezy
Držková polievka
Krémový orechový zákusok
Makové krémové rezy
DEZERTY V POHÁRI
Jahodový pohár s mascarpone
Opité makové kocky
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Fučka
HUBOVÉ POLIEVKY
Hlivová polievka s hráškom
Údený hovädzí jazyk v syrovo- cesnakovom cestíčku
Domáca bravčová šunka s olivami
MORČACIE MÄSO
Morčacie prsia s hruškami
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť