Národné kuchyne▼
Viac▼
MÄSOVÉ POLIEVKY
Boršč
Dada 2 h. vysoká
Zobraziť recept
HOVÄDZIE MÄSO
Sviečková na smotane
Michal 3 h. 30 min. stredná
BRAVČOVÉ MÄSO
Mäso s mrkvovo-petržlenovou omáčkou
Michal 2 h. stredná
Jednoduchá kuracia polievka
Jurgason 2 h. nízka
Bravčové na hubách
Jurgason 60 min. nízka
SLANÉ CHUŤOVKY
Utopenci
Dada — nízka
Pikantná kapustnica
Jurgason 60 min. stredná
PRÍVARKY A OMÁČKY
Šošovicový prívarok
Jurgason 50 min. nízka
Kuracia polievka s ružičkovým kelom a domácimi rezancami
Kačacia polievka
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Pangasius so smotanovo - horčicovou omáčkou
Dada 60 min. stredná
Bravčové rezne so slivkovým lekvárom
Zuzka 30 min. nízka
Pečená bravčová roláda
Fašírka s vajcom
ZÁKUSKY
Oblíž prst
Frankfurtská polievka
Banánové krémové rezy s tvarohom
Zemiakový prívarok s kôprom
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Mango-zeleninový krémový šalát
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke
HUBOVÉ POLIEVKY
Hlivový guláš so zemiakmi
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Cícerové placky s koriandrom
SUCHÉ PEČIVO
Kokosky
KOLÁČE
Liate jablkové buchty
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť