Národné kuchyne
Viac
Je pikantná zmes korenín používaná hlavne v indickej kuchyni.
KURACIE MÄSO
Indické maslové kura
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Sladké zemiaky s cuketou a indickým korením
PRÍVARKY A OMÁČKY
Šošovicový masala dál
Zeleninové karí
Cviklové kofty
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzie karí
Tofu s fazuľou
Karfiol s indickým korením
Vyprážaný karfiol v cícerovom cestíčku
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Špenátové zemiaky
Zemiakovo-baklažánová masala
Zemiakovo-karfiolová masala
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zeleninová polievka
Vajíčková polievka s mrkvou
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
BRAVČOVÉ MÄSO
Dusené bravčové na hríboch
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Coleslaw z červenej kapusty
Zelerový fit šalát
ZÁKUSKY
Slávnostné jahodové rezy
SLANÉ CHUŤOVKY
Zemiakové pagáčiky
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke
Kokosová dusená zelenina
Zázvorová omáčka
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť • Upraviť nastavenia cookies