Národné kuchyne
Viac
Je pikantná zmes korenín používaná hlavne v indickej kuchyni.
PRÍVARKY A OMÁČKY
Šošovicový masala dál
KURACIE MÄSO
Indické maslové kura
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Cviklové kofty
Zeleninové karí
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzie karí
Tofu s fazuľou
Karfiol s indickým korením
Vyprážaný karfiol v cícerovom cestíčku
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Špenátové zemiaky
Sladké zemiaky s cuketou a indickým korením
Zemiakovo-baklažánová masala
Zemiakovo-karfiolová masala
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zeleninová polievka
Kotlíkový guláš
BRAVČOVÉ MÄSO
Pečené bravčové stehno
Zemiakové halušky - strapačky
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
Patizónový prívarok
ZAVÁRANINY
Zavárame hrušky
Kuracie prsia zapečené so syrom a smotanou
ŠTRÚDLE
Makovo-višňová štrúdľa z lístkového cesta
Kuracie na cukete so smotanou
KNEDLE
Karlovarské toastové knedličky
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Ryžový šalát s tuniakom
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť