Národné kuchyne
Viac
Je pikantná zmes korenín používaná hlavne v indickej kuchyni.
KURACIE MÄSO
Indické maslové kura
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Cviklové kofty
Sladké zemiaky s cuketou a indickým korením
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzie karí
Zemiakovo-karfiolová masala
Vyprážaný karfiol v cícerovom cestíčku
Zemiakovo-baklažánová masala
Karfiol s indickým korením
PRÍVARKY A OMÁČKY
Šošovicový masala dál
Zeleninové karí
Tofu s fazuľou
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Špenátové zemiaky
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zeleninová polievka
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
BRAVČOVÉ MÄSO
Pečené bravčové stehno
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
KOLÁČE
Tradičný francúzsky jablkový koláč
MÄSOVÉ ŠALÁTY
Lahôdkový kukuricový šalát
Zemiaková kyslá polievka
Mliečna fazuľová polievka
Kurací perkelt
Vajíčková polievka s mrkvou
MÄSOVÉ POLIEVKY
Kotlíkový guláš bez kotlíka
Jablkové rezy s čokoládou
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť