Národné kuchyne
Viac
Je pikantná zmes korenín používaná hlavne v indickej kuchyni.
KURACIE MÄSO
Indické maslové kura
PRÍVARKY A OMÁČKY
Šošovicový masala dál
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Cviklové kofty
Zeleninové karí
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzie karí
Tofu s fazuľou
Karfiol s indickým korením
Vyprážaný karfiol v cícerovom cestíčku
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Špenátové zemiaky
Sladké zemiaky s cuketou a indickým korením
Zemiakovo-baklažánová masala
Zemiakovo-karfiolová masala
BRAVČOVÉ MÄSO
Pečené bravčové stehno
SUCHÉ PEČIVO
Kokosovo smotanové rohlíčky
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
Kokosové brmbolčeky
Dusené hovädzie na hubách
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Vajíčková polievka s mrkvou
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
Rýchly fazuľový prívarok z bielej fazule
Krehké linecké pečivo
Medvedie labky
SLANÉ CHUŤOVKY
Oškvarkové slimáčiky
KOLÁČE
Kokosové ježe
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť • Upraviť nastavenia cookies