Národné kuchyne▼
Viac▼
Je pikantná zmes korenín používaná hlavne v indickej kuchyni.
PRÍVARKY A OMÁČKY
Šošovicový masala dál
KURACIE MÄSO
Indické maslové kura
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Cviklové kofty
Zeleninové karí
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzie karí
Tofu s fazuľou
Karfiol s indickým korením
Vyprážaný karfiol v cícerovom cestíčku
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Špenátové zemiaky
Sladké zemiaky s cuketou a indickým korením
Zemiakovo-baklažánová masala
Zemiakovo-karfiolová masala
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
SLANÉ CHUŤOVKY
Bryndzové tyčinky
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Mliečna fazuľová polievka
MÄSOVÉ ŠALÁTY
Lahôdkový kukuricový šalát
BRAVČOVÉ MÄSO
Pečená bravčová roláda
Pečené kurča s ryžou
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Vajíčková polievka s mrkvou
Oškvarkové slimáčiky
ZÁKUSKY
Krémové rezy s mascarpone
Nepečený krémeš
SUCHÉ PEČIVO
Linecké kávové tortičky
Kokosky
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť