RECEPTY
Stovky preverených a poctivo spracovaných receptov na pečenie koláčov, varenie jedál a zaváranie pre domácich kuchárov.
Varené, dusené, pečené, smažené, s omáčkou alebo paprikáš? Máme pre vás recepty z kurčaťa na všetky spôsoby.
Perfektné domáce rezne podľa tradičného receptu.
Neviete čo uvariť z veľkých morčacích nôh? Tu je chutná inšpirácia.
Skutočná delikatesa. Podávame s čerstvým chlebíkom, solíme podľa chuti až pri servírovaní.
Zlatisté chrumkavé kurča s jemnou chuťou masla. Najlepšie chutí s dusenou ryžou preliatou slaným maslovým výpekom
Obľúbená, nepečená, vianočná maškrtka.
Veľmi chutné, nepečené, plnené oblátky.
Lepivá cukrovinka na dobré zuby :)
Pôvodný recept na túto starodávnu polievku hovorí o jej príprave v kotlíku na ohni a pečení zemiakov v pahrebe. Ponúkame vám jednoduchú prípravu tejto chutnej a zdravej polievky v modernej kuchyni.
Kuchárske recepty na veľkonočné pečenie a dobroty. Pochuťte si na sladkých i slaných, tradičných i moderných, veľkonočných špecialitách.
Chutné malé nepečené guľôčky, vhodné ako maškrta na akúkoľvek príležitosť.
Tradičné a moderné recepty na prípravu bravčového mäsa, ktoré vám zaručene zachutia. Aj keď bravčovinka obsahuje pomerne veľa tuku...no nedajte si pečenú krkovičku, dusenú kapustu a knedľu 🙂
Badián je hviezdicovitý plod zo stromu anízovec pravý. Aromatický plod sa používa do koláčov, zákuskov, likérov, vareného vína, čajov, zaváraného ovocia, na pečené mäso a pod. Badián sa odporúča kupovať celý a mlieť ho je ...
Rýchly a jednoduchý recept na sladký nepečený zákusok so šľahačkou a čokoládou.
Výborný recept na prípravu filetu z tilapie nílskej na osviežujúco kyselkavej maslovej omáčke.
Zajačia pochúťka z králika v horčicovej marináde, pripravená v jednom hrnci.
Chrumkavé krídelká vo voňavej zázvorovo-cibuľovej marináde s pečenými zemiakmi a cuketou. Podávame s tatárskou omáčkou.
Mäso je najchutnejšie pri podávaní s knedľou a dusenou kyslou kapustou.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť