Gaštanové jazýčky
Rýchly a jednoduchý recept na sladký nepečený zákusok so šľahačkou a čokoládou.
recept,fotorecept,gaštanové pyré mrazené,čokoláda 85%,Zákusky,Nepečené
Zákusky
Ingrediencie
Ingrediencie
cukor vanilkový | 8 | gramov | |
gaštanové pyré mrazené | 250 | gramov | |
maslo | 50 | gramov | |
piškóty | 50 | gramov | |
rum tmavý | 3 | polievkové lyžice | |
čokoláda 85% | 70 | gramov |
Recept
1. Príprava gaštanovej zmesi
gaštanové pyré mrazené 250 gramov • rum tmavý 3 polievkové lyžice • maslo 50 gramov
Gaštanové pyré necháme v miske rozmraziť. Pridáme do neho rum a kúsky masla.
2. Príprava cesta
piškóty 50 gramov • cukor vanilkový 8 gramov
V mixéry rozdrvíme piškóty. Spolu s vanilkovým cukrom primiešame do pripravenej zmesi.
3.
Rukou vypracujeme cesto.
5.
Ozdobíme šľahačkou a kúskami jedlých gaštanov.
Dobrú chuť!