Gaštanové jazýčky

Rýchly a jednoduchý recept na sladký nepečený zákusok so šľahačkou a čokoládou.
recept,fotorecept,gaštanové pyré mrazené,čokoláda 85%,Zákusky,Nepečené
Zákusky
Ingrediencie
Ingrediencie
cukor vanilkový | 8 29 | gramov kcal | |
gaštanové pyré mrazené | 250 528 | gramov kcal | |
maslo | 50 367 | gramov kcal | |
piškóty | 50 199 | gramov kcal | |
rum tmavý | 3 108 | polievkové lyžice kcal | |
čokoláda 85% | 70 420 | gramov kcal |
Recept
1. Príprava gaštanovej zmesi
gaštanové pyré mrazené 250 gramov • rum tmavý 3 polievkové lyžice • maslo 50 gramov
Gaštanové pyré necháme v miske rozmraziť. Pridáme do neho rum a kúsky masla.

2. Príprava cesta
piškóty 50 gramov • cukor vanilkový 8 gramov
V mixéry rozdrvíme piškóty. Spolu s vanilkovým cukrom primiešame do pripravenej zmesi.

3.
Rukou vypracujeme cesto.


5.
Ozdobíme šľahačkou a kúskami jedlých gaštanov.

Dobrú chuť!