Národné kuchyne
Viac
TORTY
Karamelová torta
Trojposchodová gaštanová torta
RAŇAJKOVÉ KAŠE
Čokoládová pšenová kaša s kokosom
SUCHÉ PEČIVO
Karamelovo čokoládové oblátky s arašidmi
ZÁKUSKY
Krémové broskyňové rezy
Čokoládová jačmenná kaša s banánmi
DEZERTY
Rebarborové krémové rezy
Tvarohovo-višňové rezy
MAFINY
Špaldovo-banánové mafiny
BÁBOVKY
Čokoládovo-orechová bábovka s figami
Amerikaner s citrónovou polevou
KOŠÍČKY
Krémové citrónové košíčky
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Hubová praženica z masliakov
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Vajíčková polievka s mrkvou
PRÍVARKY A OMÁČKY
Rýchly fazuľový prívarok z bielej fazule
BRAVČOVÉ MÄSO
Plnená bravčová roláda
KURACIE MÄSO
Kuracie steaky s nivovou omáčkou
HOVÄDZIE MÄSO
Chilli con carne
MÄSOVÉ POLIEVKY
Kapustnica z hovädzím mäsom
Dvojfarebné tvarohové mafiny
Kuracie na masle s restovanou fazuľkou
SLADKÉ JEDLÁ
Parené buchty
DEZERTY V POHÁRI
Domáci čokoládový puding
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť