RECEPTY

Stracciatella tvarohovo ryžové rezy

Stracciatella tvarohovo ryžové rezy

bi-star-fillbi-star-fillbi-starbi-starbi-star

Nepečený krémový dezert.

recept,fotorecept,mlieko plnotučné 3,5%,mlieko plnotučné 3,5%,ryža guľatozrnná,tvaroh jemný 20% tuku,čokoláda,Zákusky,Nepečené

Zákusky

Kuchtil

Počet porcií

10

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

vysoká

Ingrediencie

Ingrediencie

cukor kryštálový

125

503

gramov

kcal

cukor práškový

75

291

gramov

kcal

cukrárenské zdobenie - čokoládové

100

??

gramov

kcal

cukrárenské zdobenie - čokoládové

0

??

kcal

maslo

125

918

gramov

kcal

mlieko plnotučné 3,5%

800

512

mililitrov

kcal

puding vanilkový - prášok

40

??

gramov

kcal

ryža guľatozrnná

260

897

gramov

kcal

tvaroh jemný 20% tuku

500

490

gramov

kcal

voda

500

1105

mililitrov

kcal

čokoláda

100

513

gramov

kcal

 

Recept

1. 

mlieko plnotučné 3,5% 500 mililitrov  voda 500 mililitrov  cukor kryštálový 100 gramov  ryža guľatozrnná 260 gramov

Mlieko zmiešame s vodou, cukrom a pridáme premytú ryžu. Uvaríme hustú kašu.

Mlieko zmiešame s vodou, cukrom a pridáme...

2. 

mlieko plnotučné 3,5% 300 mililitrov  cukor kryštálový 25 gramov  puding vanilkový - prášok 40 gramov

Z mlieka, cukru a pudingového prášku uvaríme hustý puding. Necháme vo vodnom kúpeli, v studenej vode vychladnúť na izbovú teplotu.

Z mlieka, cukru a pudingového prášku uvaríme...

3. 

maslo 125 gramov  cukor práškový 75 gramov

Maslo vymiešame s cukrom.

Maslo vymiešame s cukrom....

4. 

tvaroh jemný 20% tuku 500 gramov

Primiešame tvaroh...

Primiešame tvaroh......

5. 

...a vychladený puding.

...a vychladený puding....

6. 

cukrárenské zdobenie - čokoládové 100 gramov

Do dobre vymiešaného krému prisypeme čokoládové cukrárenské zdobenie.

Do dobre vymiešaného krému prisypeme...

7. 

Formu (35x15cm) vystelieme alobalom a na dno rozotrieme tvarohový krém.

Formu (35x15cm) vystelieme alobalom a na dno...

8. 

čokoláda 100 gramov

Do chladnúcej ryže zamiešame čokoládu.

Do chladnúcej ryže zamiešame čokoládu....

9. 

Čokoládovú ryžu necháme vychladnúť vo vodnom kúpeli v studenej vode. Vodu viac krát vymeníme, aby nám ryža rýchlejšie chladla.

Čokoládovú ryžu necháme vychladnúť vo...

10. 

Ryžu navrstvíme na tvarohovú plnku. Prikryjeme alobalom a necháme 24 hodín tuhnúť v chlade.

Ryžu navrstvíme na tvarohovú plnku. Prikryjeme...

11. 

Pre podávaním dezert vyklopíme a odstránime alobal.

Pre podávaním dezert vyklopíme a odstránime...

12. 

cukrárenské zdobenie - čokoládové

Posypeme čokoládovým cukrárenským zdobením.

Posypeme čokoládovým cukrárenským zdobením. ...

13. 

Pokrájame na tortové - trojuholníkové rezy. Počet porcií si volíme veľkosťou trojuholníkov.

Pokrájame na tortové - trojuholníkové rezy....

14. 

Jednotlivé porcie podoberieme širokou lopatkou a servírujeme.

Jednotlivé porcie podoberieme širokou lopatkou a...

Dobrú chuť!

Odporúčané recepty

Články

Obľúbené vyhľadávania

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť